Przeczytałam wszytsko od 831 szt do 854.....
I dobrze że mnie tu wczesniej nie było bo spojrzałam na to planowanie z dystansem..... I wiesz co nijak mi te wszystkie propozycje z obwodkami bukszpanowymi, kulkami na pniu nie pasuja.... Zawsze piszesz, ze mieszkasz na wsi, że M postawi ciągnik... A Ty chcesz przenieśc ogród Danusi do siebie....
Na pewno brakuje mi drzewa (ale plizz nie formalnego ... Tylko poczochrańca, i nie zadnego klona japońskiego)... I brakuje mi zamist bukszpanów traw, szalwi, lawendy, przetacznikow miniturowych, jezówek , i róż, mozesz poszaleć z kolorami, niebieskim, purpurą i bladym rozem, bialym a nawet pomarańczowym i wetkać z jedną kulkę bukszpanowa. Wiesz widzialabym taką rabatę w najlepszym wydaniu rabat angielskich...
Rabata kopciuszkowa miała być formalna , bo spogladasz na nia przez okrągly rok ale nie Twórz reszty ogrodu w stylu formalnym bo nie pasuje do otoczenia. Obejrzyj piekne ogrody francuskie, angielskie wiejskie, spojrz na ogrod Pszczólki i Małej Mi i znajdż swoj styl, nie nasz tylko Twoj.
Przeciez M nie zmieni zawodu z powodu naszych pomysłow, dlatego spróbuj stworzyć symbioze z otoczeniem tak abyście wszyscy się w nim dobrze czuli i Ty i M i psy.