Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

KasiaWB 13:05, 16 lut 2013

Dziękuję za wizytę i pozdrawiam...powalentynkowo
Milka 13:12, 16 lut 2013

Ewcia, zapisałam sobie
okropne jak M. skąpi, trzeba znaleźć sposób, dumaj
Marta7 13:59, 16 lut 2013

Ewus,myśl,myśl,dumaj -może z jakąś zaufaną koleżanką zamówcie razem,tak żeby przyszło do niej,a potem powiedz że z wyprzedaży przywiozłaś za bezcen,wiesz jesli chodzi o kwiatuszki,wszystkie chwyty dozwolone-przecież tu chodzi o sztukę,piekno,uczucia wyższe,więc działaj!!!!
Kasiek 23:32, 16 lut 2013

Co bys nie myslala ze o Tobie Kasia zapomniala
ewa004 12:01, 17 lut 2013

irena_milek napisał(a)
Ewcia, zapisałam sobie
okropne jak M. skąpi, trzeba znaleźć sposób, dumaj

Irenko dumam dumam wychodzi mi to raz lepiej raz gorzej
Nie lubi ta moja gadzina kwiatów i nic już tego nie zmieni .
Myślałam że jak zobaczy jak ja to kocham to odpuści ,ale nic z tego ,walczy ze mną na każdym kroku
Dla niego każda złotówka wydana na chwasty jak on to mówi jest złotówką zmarnowaną
Ciężko mi z tym , dlatego ja nie mam szans na takie spektakularne zakupy czy zmiany w ogrodzie jakie wy robicie bo po porostu wywali mnie razem z tymi kwiatami ale pomalutku dam rade
ewa004 12:08, 17 lut 2013

Marta7 napisał(a)
Ewus,myśl,myśl,dumaj -może z jakąś zaufaną koleżanką zamówcie razem,tak żeby przyszło do niej,a potem powiedz że z wyprzedaży przywiozłaś za bezcen,wiesz jesli chodzi o kwiatuszki,wszystkie chwyty dozwolone-przecież tu chodzi o sztukę,piekno,uczucia wyższe,więc działaj!!!!

Ha ha Marta to już dawno przetestowany sposób
Tak kupiłam sobie wymarzoną torebkę ,która troszkę kosztowała ,chyba padłby trupem jak by zobaczył cenę ,ale torebka jest
Wiesz jak bym mu powiedziała że kupuję to nie powstrzymałby mnie ,ale potem to gadanie.......
Wolę oszczędzić sobie i jemu tego stresu
ewa004 12:10, 17 lut 2013

Kasiu piękne kfffiatuchy mi zostawiłaś Dzięki
Kasiek 20:51, 18 lut 2013

Ewuniu,czasem trzeba zonowi wmowic ze to on to wymyslil i dac mu zbierac pochwaly
Mamow kolezanki do ,,akcji´´ niech zon bedzie w centrum uwagi,pytaj go o rade i chwal i...rob swoje Troche narzekaj ze ,,dostalas´´ znowu cos od znajomej i nie mozesz wyrzucic bo pewnie przyjdzie,zobaczy ze nie ma i sie pogniewa ....)
Nie wiesz ze wkurzona i czegos chcaca kobieta to poltora komandosa?
Kochaj lecac w kulki hihi
ana_art 20:53, 18 lut 2013

Ewa u Irenki pytałaś o zakupy netowe roślin. Ja mam mieszane uczucia. Kupowałam sporo i na dwoje babka wróżyła. Kupilam marne bukszpany, cisy, trawy gorszej jakości niż w centrum ogrodniczym, kupowałam też żurawki wiekszość żurawek była ok, kupowałam też cebule, które wyglądały ok, a jak będzie to się okaze wiosną
ewa004 21:04, 18 lut 2013

Kasiek napisał(a)
Ewuniu,czasem trzeba zonowi wmowic ze to on to wymyslil i dac mu zbierac pochwaly
Mamow kolezanki do ,,akcji´´ niech zon bedzie w centrum uwagi,pytaj go o rade i chwal i...rob swoje Troche narzekaj ze ,,dostalas´´ znowu cos od znajomej i nie mozesz wyrzucic bo pewnie przyjdzie,zobaczy ze nie ma i sie pogniewa ....)
Nie wiesz ze wkurzona i czegos chcaca kobieta to poltora komandosa?
Kochaj lecac w kulki hihi

Kasiu nie ma co sie rozczulac nad sobą ,i tak w efekcie wychodzi na moje tylko troszke wiecej czasu potrzebuje
A kule Kasiu sliczne