Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

Magda70 20:47, 07 sty 2013

baraga1904 napisał(a)
......instruktorka chora.. więc mogę to wieczorowa porą posiedziec z Wami..
pozdrawiam poniedziałkowo... oby do PIĄTKU

Aga ta instruktorka to TY??
baraga1904 20:48, 07 sty 2013

Zeta napisał(a)
Zapach białych hiacyntów mnie tu przyprowadził....ale wiosnę poczułam.....

...bardzo intensywny zapach mają te hiacynty... czuc wiosnę...dosłownie...
baraga1904 20:49, 07 sty 2013

Magda70 napisał(a)

...hihi...ja instruktorką? e..nie ...babka od jogi jest chora...
Jabeska 20:58, 07 sty 2013

A ja mam ostatnio takie doły, czemu nie wpadłam na to żeby sobie kupić jakieś wiosenne pachnidełko?
baraga1904 21:02, 07 sty 2013

Jabeska napisał(a)
A ja mam ostatnio takie doły, czemu nie wpadłam na to żeby sobie kupić jakieś wiosenne pachnidełko?

...kup sobie a zobaczysz jak Ci się humor poprawi...u Danusi czytałam że są w Lidlu..ja moje kupiłam w Ikei...widziałam już też w jednej kwiaciarni paletę kolorowych prymulek...ale to był widok!!! można w sumie już wiosenne kompozycje do domu robić...tylko czy nie za wcześnie?
Magda70 21:06, 07 sty 2013

baraga1904 napisał(a)

haha..czytałam gdzie o te Twojej jodze...ale nie skojarzyłam...hiihih i ten awatarek z nartami mnie zmylił
baraga1904 21:09, 07 sty 2013

Magda70 napisał(a)

haha..czytałam gdzie o te Twojej jodze...ale nie skojarzyłam...hiihih i ten awatarek z nartami mnie zmylił

...bardzo przekornie wyszło z tym avatarkiem.. niech sobie kolano nie myśli że się poddałam..
Jabeska 21:11, 07 sty 2013

Każdy sposób jest dobry żeby jakoś przetrwać do wiosny Ja w zeszłym roku robiłam "doktorat" z uprawy warzyw w tym roku robię spis (zdjęcia umiejscowienia w ogrodzie i warunki uprawy) dla wszystkich roślin w moim ogrodzie a równocześnie powstaje mój ogrodowy kalendarz takie co gdzie i kiedy dla moich roślinek. W przerywnikach oczywiście Ogrodowisko No i przygotowuję się do wielkiego planowania w Wyżełkowie. Ciekawy czy mi zimy wystarczy
baraga1904 21:17, 07 sty 2013

Jabeska napisał(a)
Każdy sposób jest dobry żeby jakoś przetrwać do wiosny Ja w zeszłym roku robiłam "doktorat" z uprawy warzyw w tym roku robię spis (zdjęcia umiejscowienia w ogrodzie i warunki uprawy) dla wszystkich roślin w moim ogrodzie a równocześnie powstaje mój ogrodowy kalendarz takie co gdzie i kiedy dla moich roślinek. W przerywnikach oczywiście Ogrodowisko No i przygotowuję się do wielkiego planowania w Wyżełkowie. Ciekawy czy mi zimy wystarczy

...taka praca jest bardzo przydatna i ważna ...wszystko skatalogowane i zapisane i niczego nie musisz szukać....może się tez kiedyś skuszę na taką robotę...ostatnio Ogrodowisko to u mnie nie przerywnik a stan permanentny - i M. się buntuje... ...ale co tu zimą robić...jak by się już skończyła to bym nie siedziała tyle przed kompem
Gardenarium 22:10, 07 sty 2013

Wpadłam popatrzeć na cebulki, ale czy jest zdjęcie? Fajnie jest cieszyć się wiosną i zapachem, kiedy za oknem zimnooo

Niezły strój

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies