Jak chcesz mam sprawdzony przepis na nieziemskie risotto
Zaleglości nadrobione Mój M na jesień układał obrzeże tez z kostki przy trawce ozdobnej...i się chłopak zdziwi (jeszcze nic nie wie) jak go poinformuję iż na wiosnę wywalamy ją hihi No ale już taki los naszych eMów ...momentami im współczuję...bo tak szczerze to my wymyslamy a oni muszą wprowadzac w życie nasze pomysły...niestety, baba nie zrobi wszystkiego.. Ale tylko momentami? za dlugo nie wspolczuj bo bedziesz sama musiala robić!! ...do tego trzeba podejśc systemowo...trochę współczucia trochę presji.. dawkowane w zalezności od nastroju i nastawienia do pracy...
Zaleglości nadrobione Mój M na jesień układał obrzeże tez z kostki przy trawce ozdobnej...i się chłopak zdziwi (jeszcze nic nie wie) jak go poinformuję iż na wiosnę wywalamy ją hihi No ale już taki los naszych eMów ...momentami im współczuję...bo tak szczerze to my wymyslamy a oni muszą wprowadzac w życie nasze pomysły...niestety, baba nie zrobi wszystkiego.. Ale tylko momentami? za dlugo nie wspolczuj bo bedziesz sama musiala robić!!
Zaleglości nadrobione Mój M na jesień układał obrzeże tez z kostki przy trawce ozdobnej...i się chłopak zdziwi (jeszcze nic nie wie) jak go poinformuję iż na wiosnę wywalamy ją hihi No ale już taki los naszych eMów ...momentami im współczuję...bo tak szczerze to my wymyslamy a oni muszą wprowadzac w życie nasze pomysły...niestety, baba nie zrobi wszystkiego..
Zaleglości nadrobione Mój M na jesień układał obrzeże tez z kostki przy trawce ozdobnej...i się chłopak zdziwi (jeszcze nic nie wie) jak go poinformuję iż na wiosnę wywalamy ją hihi No ale już taki los naszych eMów