Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

Madzenka 21:35, 27 sty 2013

Aga ja też zamierzam na wiosnę być fit ćwiczę sama aby kolano rozruszać, na razie rowerek jeszcze na moje kolano za ciężki.. W piątek była próba generalna i dałam radę 4 min i bolało....
Na wiosnę będziemy fit!!!

Melduję, że orślinki otrzepałam ... A przed chwilą znów śnieg zaczął padać
baraga1904 21:36, 27 sty 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Wszystkie ruszymy do ogrodów,to i o jedzeniu zapomnimy

...ja już zapominam...rodzince tylko dogadzam... trzeba jakoś wyglądać jak już się te kurtki wymieni na coś lżejszego...
baraga1904 21:37, 27 sty 2013

Tess napisał(a)
Oj, otrzepać trzeba roślinki?
Jak to dobrze, że do mnie zajrzałaś, Aguś, i mnie tu ściągnęło...
Lecę zaraz strząchnąć.

Czytałam u kogoś, że silną wolę ćwiczysz by udowodnić komuś coś

... ćwiczyłam w piątek i sobotę...ale już mi przeszło... "niedziela będzie dla nas"
baraga1904 21:44, 27 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Aga ja też zamierzam na wiosnę być fit ćwiczę sama aby kolano rozruszać, na razie rowerek jeszcze na moje kolano za ciężki.. W piątek była próba generalna i dałam radę 4 min i bolało....
Na wiosnę będziemy fit!!!

Melduję, że orślinki otrzepałam ... A przed chwilą znów śnieg zaczął padać

...powolutku dasz radę....ja na rehabilitacji przez trzy serie nie siadałam na rowerek... dopiero teraz .. lekarz zgodził się na mały wysiłek i ruch kolanem tylko do przodu i do tyłu czyli tylko wiązadłem przednim bez obciążenia... więc rowerek i nordic wchodzi w rachubę...wczoraj była pierwsza próba na siłowni i dałam radę.. 5 km na rowerku i 3 km na orbitreku...noga jest dzisiaj naprawdę w porządku... w poniedziałek próba nr 2...i ciesze się jak małe dziecko....
...ten śnieg to chyba się pomylił.... miał nie padać....
Jabeska 22:04, 27 sty 2013

Ale fajnie ja u Ciebie zaległości nadrabiam, szafirki oglądam a Ty u mnie hortensje oglądasz
baraga1904 22:06, 27 sty 2013

Jabeska napisał(a)
Ale fajnie ja u Ciebie zaległości nadrabiam, szafirki oglądam a Ty u mnie hortensje oglądasz

...telepatia???
Madzenka 22:07, 27 sty 2013

Aga ja miałam szczęście z kolanem, artroskopii nie będzie. Muszę nauczyc je tylko zginać
A skoro ty już szalejesz na siłowni to będziesz fit!
gierczusia 22:36, 27 sty 2013

Kobitki ja widzę że Wam się juź marzą letnie ciuszki.... a tu dalej te cięźkie kurtawy .. Pamiętajcie ,że zdrówko najwaźniejsze .. A zrzucanie panierki trzeba robić powolutku ... A jak znam źycie , to fajne łaski jesteście i na dodatek uśmiechnięte , więc niejeden chłop się za Wami obejrzy
baraga1904 16:41, 28 sty 2013

gierczusia napisał(a)
Kobitki ja widzę że Wam się juź marzą letnie ciuszki.... a tu dalej te cięźkie kurtawy .. Pamiętajcie ,że zdrówko najwaźniejsze .. A zrzucanie panierki trzeba robić powolutku ... A jak znam źycie , to fajne łaski jesteście i na dodatek uśmiechnięte , więc niejeden chłop się za Wami obejrzy

...oj marza się letnie ciuszki ....to fakt..ale na razie za dużo panierki... powolutku i owszem ....na siłownię marsz...
baraga1904 17:22, 28 sty 2013

....życie nie składa się tylko z rosołu.......Czasami trzeba pojeździć na sankach.....

...wklejam słowa Haniu z wątka Anity...mam nadzieję że nie będą miały mi tego za złe, ale boję się że te słowa mi ulecą...mam wrażenie, że ja czasami zapominam pojeździć na sankach...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies