Aguś ale się ubawiłam , jak się zorientowałem ,że ten tekst może być niezrozumiały ... Achhh a to jkoś tak przypadkiem .. Dziewczyny ,możemy prztłumaczyć ,żebyście nie myślała że o jakiś brzydkich rzeczach piszemy ... Ja teź dziś zaczynałem pózniej i rano śniadanko i tablecik nie muszę chyba pisać na jakiej stronce było otwarte ????
...witam wszystkich zaglądających i odwiedzających w ten ciepły lecz szary sobotni poranek... poniewaz ogrodowo nic się u mnie nie dziej nie jestem zbyt aktywna ostatnio, choc wpadam czasami na kilka minut popatrzec co u Was słychac ...nie zawsze zostawiam wpisy bo czasu nie mam za wiele a niektóre wątki pędzą jak szalone..
...trwaja rozmowy z wykonawcą nawierzchni granitowej, ustalamy termin i cenę... również ruszyły rozmowy na temat studni...ta którą mamy obecnie ma zbyt mało wody na podlanie naszego ogrodu a chcemy korzystac własnie z wody ze studni...i coś musimy zrobic z tym fantem - albo pogłębiamy ...albo kopiemy nowa studnię...jakoś nam się to nie usmiecha ...ale cóż...zobaczymy...
...kwiaty wiosenne szybko przekwitają, kupuję nowe...kwiaty cięte też wymieniam na nowe żeby miec trochę koloru w domu... tęsknimy za słońcem...
...dzisiaj wybieram sie na bal karnawałowy... znowu wieczorkiem nie będę mogła z Wami "pogadac"....
Aguś a nie myślałaś o zbiorniku na deszczówkę skoro studnia nie wydala ?? My z dwóch zbiorników mamy wodę do podlewania całości... Nie chcę Ci mieszać... Ale takie zbiorniki podziemne przy bryłę domu są naprawdę niezawodne.. No i koszt takiego zbiornika to nie jest taki wielki majątek pozdrawiam gorąco baw się dobrze na tym balu karnawałowym buziole...
Aguś a nie myślałaś o zbiorniku na deszczówkę skoro studnia nie wydala ?? My z dwóch zbiorników mamy wodę do podlewania całości... Nie chcę Ci mieszać... Ale takie zbiorniki podziemne przy bryłę domu są naprawdę niezawodne.. No i koszt takiego zbiornika to nie jest taki wielki majątek pozdrawiam gorąco baw się dobrze na tym balu karnawałowym buziole...
....
....wiesz Elu..nie pomyślałam o zbiornikach...muszę pogadac z M. czy takie coś sprawdziło by się u nas..i jak to rozwiązac technicznie...
...fryzura zrobiona...paznokcie też.. wieczorkiem wrzucam kieckę i na balety...
...znalazłam dzisiaj firmę która produkuje ciekawe donice ze stali...może macie takie już u siebie...? napiszcie proszę jak się sprawują, jak sa wykonane, jaka jest Wasza opinia o nich...itd.itp...ceny bardzo atrakcyjne , szczególnie że jest wyprzedaż...
Nie znam tej firmy ...ale ceny nie są małe jak na stalowe donice....więc moze i jakość dobra....ja swoje rynienki domowe z sanseveriami kupowałam w Casto tez stalowe ale za ok 55 zł ...no tu ceny wysokie raczej..
Nie znam tej firmy ...ale ceny nie są małe jak na stalowe donice....więc moze i jakość dobra....ja swoje rynienki domowe z sanseveriami kupowałam w Casto tez stalowe ale za ok 55 zł ...no tu ceny wysokie raczej..
...dobrze wiedzieć bo nie mam wiedzy na ten temat... a myślałam że cena jest raczej korzystna...hehehe...