Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 23:06, 30 sty 2013

Gabrysia_ napisał(a)

Tak, tak kawa to nałóg, ale chyba prędzej idzie się oduczyć kawy pić niż wchodzić na Ogrodowisko, ten drugi nałóg chyba bardziej uzależnia

Eee tam...ja bez kawy niet
Ale można wszystko pogodzić ,zrobić kawę i zasiąść przed lapka

...to jeszcze proponuję ciasteczko do tej kawki...żeby dopełnic całości... rozkosznie...
Gabrysia_ 08:02, 31 sty 2013

baraga1904 napisał(a)

Tak, tak kawa to nałóg, ale chyba prędzej idzie się oduczyć kawy pić niż wchodzić na Ogrodowisko, ten drugi nałóg chyba bardziej uzależnia

Eee tam...ja bez kawy niet
Ale można wszystko pogodzić ,zrobić kawę i zasiąść przed lapka

...to jeszcze proponuję ciasteczko do tej kawki...żeby dopełnic całości... rozkosznie...

Eee tam...ciasteczko niekoniecznie
..czarna kawa wystarczy
gierczusia 21:29, 31 sty 2013

Aguś ale się ubawiłam , jak się zorientowałem ,że ten tekst może być niezrozumiały ... Achhh a to jkoś tak przypadkiem .. Dziewczyny ,możemy prztłumaczyć ,żebyście nie myślała że o jakiś brzydkich rzeczach piszemy ... Ja teź dziś zaczynałem pózniej i rano śniadanko i tablecik nie muszę chyba pisać na jakiej stronce było otwarte ????
baraga1904 11:06, 02 lut 2013

...witam wszystkich zaglądających i odwiedzających w ten ciepły lecz szary sobotni poranek... poniewaz ogrodowo nic się u mnie nie dziej nie jestem zbyt aktywna ostatnio, choc wpadam czasami na kilka minut popatrzec co u Was słychac ...nie zawsze zostawiam wpisy bo czasu nie mam za wiele a niektóre wątki pędzą jak szalone..
...trwaja rozmowy z wykonawcą nawierzchni granitowej, ustalamy termin i cenę... również ruszyły rozmowy na temat studni...ta którą mamy obecnie ma zbyt mało wody na podlanie naszego ogrodu a chcemy korzystac własnie z wody ze studni...i coś musimy zrobic z tym fantem - albo pogłębiamy ...albo kopiemy nowa studnię...jakoś nam się to nie usmiecha ...ale cóż...zobaczymy...
...kwiaty wiosenne szybko przekwitają, kupuję nowe...kwiaty cięte też wymieniam na nowe żeby miec trochę koloru w domu... tęsknimy za słońcem...
...dzisiaj wybieram sie na bal karnawałowy... znowu wieczorkiem nie będę mogła z Wami "pogadac"....
gierczusia 13:10, 02 lut 2013

Aguś a nie myślałaś o zbiorniku na deszczówkę skoro studnia nie wydala ?? My z dwóch zbiorników mamy wodę do podlewania całości... Nie chcę Ci mieszać... Ale takie zbiorniki podziemne przy bryłę domu są naprawdę niezawodne.. No i koszt takiego zbiornika to nie jest taki wielki majątek pozdrawiam gorąco baw się dobrze na tym balu karnawałowym buziole...
baraga1904 13:16, 02 lut 2013

gierczusia napisał(a)
Aguś a nie myślałaś o zbiorniku na deszczówkę skoro studnia nie wydala ?? My z dwóch zbiorników mamy wodę do podlewania całości... Nie chcę Ci mieszać... Ale takie zbiorniki podziemne przy bryłę domu są naprawdę niezawodne.. No i koszt takiego zbiornika to nie jest taki wielki majątek pozdrawiam gorąco baw się dobrze na tym balu karnawałowym buziole...
....

....wiesz Elu..nie pomyślałam o zbiornikach...muszę pogadac z M. czy takie coś sprawdziło by się u nas..i jak to rozwiązac technicznie...
...fryzura zrobiona...paznokcie też.. wieczorkiem wrzucam kieckę i na balety...
baraga1904 17:11, 02 lut 2013

...znalazłam dzisiaj firmę która produkuje ciekawe donice ze stali...może macie takie już u siebie...? napiszcie proszę jak się sprawują, jak sa wykonane, jaka jest Wasza opinia o nich...itd.itp...ceny bardzo atrakcyjne , szczególnie że jest wyprzedaż...

http://www.donicestalowe.pl/168.77/o_nas.html
Zeta 17:18, 02 lut 2013

Nie znam tej firmy ...ale ceny nie są małe jak na stalowe donice....więc moze i jakość dobra....ja swoje rynienki domowe z sanseveriami kupowałam w Casto tez stalowe ale za ok 55 zł ...no tu ceny wysokie raczej..
baraga1904 17:20, 02 lut 2013

...te niebieskie doniczki chciałabym wymienić na inne ...bardziej eleganckie i raczej w kolorze grafitowym...może coś doradzicie...?

baraga1904 17:22, 02 lut 2013

Zeta napisał(a)
Nie znam tej firmy ...ale ceny nie są małe jak na stalowe donice....więc moze i jakość dobra....ja swoje rynienki domowe z sanseveriami kupowałam w Casto tez stalowe ale za ok 55 zł ...no tu ceny wysokie raczej..

...dobrze wiedzieć bo nie mam wiedzy na ten temat... a myślałam że cena jest raczej korzystna...hehehe...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies