Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

gierczusia 16:43, 04 kwi 2013

Aguś .. Test już jest dostępny , widziałaś ??? Taki blank łatwy to on nie był ... Ja od młodego nie potrafię wydębić , czy napiasał " pozdrawiam " w tym diabelnym liście .,
Czemu tyle czasu na wyniki trzeba czekać ???

A tak ogólnie , to się cieszę ,że już jest " po "
baraga1904 16:50, 04 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Aguś .. Test już jest dostępny , widziałaś ??? Taki blank łatwy to on nie był ... Ja od młodego nie potrafię wydębić , czy napiasał " pozdrawiam " w tym diabelnym liście .,
Czemu tyle czasu na wyniki trzeba czekać ???

A tak ogólnie , to się cieszę ,że już jest " po "

...widziałam...moja młoda mówi że był dla niej średnio trudny...ogólnie nie jest zadowolona bo mówi że miała za mało czasu...że za szybko robiła i pisała i jeszcze by potrzebowała tak z 10 min na ponowne przejrzenie...ale dobrze że juz po...
Welka 17:40, 04 kwi 2013

Witam!
Siedziałam dziś w komisji w zaprzyjaźnionej szkole - tylko dwójka dzieci skończyła z pięć minut przed czasem, reszta do samego końca coś dopisywała i sprawdzała. Zajechałam później do moich - twierdzili, że na niektóre zadania nie starczyło im czasu (na moje szczęście podjęli się pisania, a nie zrobili matematycznych).
Elu, Aga oby Waszym pociechom poszło dobrze i niech się cieszą, że już po, teraz z górki do końca roku
Pozdrawiam
baraga1904 17:51, 04 kwi 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Siedziałam dziś w komisji w zaprzyjaźnionej szkole - tylko dwójka dzieci skończyła z pięć minut przed czasem, reszta do samego końca coś dopisywała i sprawdzała. Zajechałam później do moich - twierdzili, że na niektóre zadania nie starczyło im czasu (na moje szczęście podjęli się pisania, a nie zrobili matematycznych).
Elu, Aga oby Waszym pociechom poszło dobrze i niech się cieszą, że już po, teraz z górki do końca roku
Pozdrawiam

...to jednak coś w tym jest...czasu było mało albo...test był trudny dla dzieci...koleżanki młodej też siedziały do końca...zobaczymy...w zeszłym roku miałam w domu gimnazjalny to była jazda - 3 dni 5 egzaminów...młody nie pamiętał co było na którym... ten system jest chory...
gierczusia 19:09, 04 kwi 2013

Ja się podpisuję .. System jest do bani i niczego nie sprawdza , za to komplikuje rok szkolny , bo potem dzieciaki , przynajmniej w gimnazjum mają opór do nauki , bo już są po egzaminie...
gierczusia 19:09, 04 kwi 2013

Ewelina dzięki bardzo .., za słowa otuchy
Gabrysia_ 19:37, 04 kwi 2013

I po stresie,teraz tylko czekać na wyniki
Mój synek lajtowo podszedł do tych testów,a za rok nas czeka gimnazjalny
monitka 20:27, 04 kwi 2013

U mnie gimnazjalny już lada moment na tapecie...nie wiem jak przeżyję te trzy dni...

Aga trzymam kciuki za córcię, będzie dobrze tylko to czekanie wykańczające...
aga_k 20:32, 04 kwi 2013

u mnie też oczekiwanie na gimnazjalny, ale tyle tych testów już nam zafundowali, że podchodzę do nich na luzie co ma być to będzie
monitka 20:38, 04 kwi 2013

Aga u Ciebie też gimnazjalny??? Wybacz zdziwienie ale nie wyglądasz na tak stare dziecię
Będziemy się w takim razie łączyły w bólu Ja się tak całkiem wyluzowac nie potrafię bo jednak te wszytkie punkty brane są pod uwagę przy przyjęciu do liceum...