Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 10:35, 07 wrz 2013

Anulka napisał(a)

Szał będzie Tylko czekać jak bluszcz zakryje ściankę..ale tu będzie cudnie...no szałowo dosłownie
Fajnie to zrobiliście,super pomysł,bardzo mi się podobają takie ścianki..

...mam nadzieję spory przyrost bluszczu w przyszłym roku...już nie będzie tak łyso...
baraga1904 10:37, 07 wrz 2013

Agnieszka_B napisał(a)
Aga, bardzo elegancko to wygląda !

...brakuje jeszcze tego i owego... nie wiem jednak czy skończę przed zimą bo mi córka niezły numer wywinęła z telefonem...wiesz, pisałam u Marzenki....skórczył mi się budżet...buuuu...ale mam nerwa...
Madzenka 14:27, 07 wrz 2013

Aga jest pieknie!!! skończysz wiosną a teraz krętosłup odpocznie Na córkę się nie denerwuj, młode i nierozsądne, potrącaj w ratach z kieszonkowego systemtycznie i konsekwentnie, nauczy się pilnować rachunku...
Enya73 21:19, 07 wrz 2013

Ja z kolei prawie zeszłam na zawał, jak zobaczyłam nasz rachunek za wodę, mimo że mam dwa liczniki na wodę w domu i w ogrodzie Moi Teściowie chyba za bardzo się wczuli w rolę, jak byliśmy na wakacjach i jak tu mieć pretensje?
Aguś nie przejmuj się i tak już bardzo dużo zrobiliście. Bardzo ładnie to wyszło Będziesz miała więcej radochy z takich częstych wypraw do szkółek na wiosnę Ja jeszcze do tej pory wszystkiego nie obsadziłam. Każdego miesiąca, małymi krokami do przodu Trzymam kciuki Pozdrawiam
Gabrysia_ 09:20, 08 wrz 2013

To ja podobnie jak Anita,rachunek za wode konkretny dostałam,ten pewnie też taki będzie,bo dziennie leję ....oj...tak!
Aga...a nie masz na numer młodej mixa?
...ja się już wcześniej przed tego typu wpadkami zabezpieczyłam
Buziam niedzielnie
Agnieszka_B 09:45, 08 wrz 2013

Aga, jestem po pierwszym 45 minutowym marszobiegu ! A co u ciebie?
baraga1904 20:16, 08 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
Aga jest pieknie!!! skończysz wiosną a teraz krętosłup odpocznie Na córkę się nie denerwuj, młode i nierozsądne, potrącaj w ratach z kieszonkowego systemtycznie i konsekwentnie, nauczy się pilnować rachunku...

...Marzenko, wiosną to ja dalej będę robić....i nie wiem czy skończę...młoda ma ciachnięt e kieszonkowe...ale miałam nerwa...
baraga1904 20:18, 08 wrz 2013

Enya73 napisał(a)
Ja z kolei prawie zeszłam na zawał, jak zobaczyłam nasz rachunek za wodę, mimo że mam dwa liczniki na wodę w domu i w ogrodzie Moi Teściowie chyba za bardzo się wczuli w rolę, jak byliśmy na wakacjach i jak tu mieć pretensje?
Aguś nie przejmuj się i tak już bardzo dużo zrobiliście. Bardzo ładnie to wyszło Będziesz miała więcej radochy z takich częstych wypraw do szkółek na wiosnę Ja jeszcze do tej pory wszystkiego nie obsadziłam. Każdego miesiąca, małymi krokami do przodu Trzymam kciuki Pozdrawiam

...no to współczuję...dużych rachunków nikt nie lubi ...robota idzie ale efektów ni ma... ale jakoś będzie...do przodu...pozdrawiam...
baraga1904 20:20, 08 wrz 2013

Gabrysia_ napisał(a)
To ja podobnie jak Anita,rachunek za wode konkretny dostałam,ten pewnie też taki będzie,bo dziennie leję ....oj...tak!
Aga...a nie masz na numer młodej mixa?
...ja się już wcześniej przed tego typu wpadkami zabezpieczyłam
Buziam niedzielnie

...nie ma mixa, ma abonament z internetem... liczyłam na jej zdrowy rozsądek po naszym pobycie we Francji....teraz ma i ona i ja nauczkę
baraga1904 20:21, 08 wrz 2013

Agnieszka_B napisał(a)
Aga, jestem po pierwszym 45 minutowym marszobiegu ! A co u ciebie?

...byłam dzisiaj ....z M. i psem...pies prawie padł.. bardziej to był marsz niż bieg ale dojdę do kondycji....nie wiem jak pies....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies