Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 20:25, 08 wrz 2013

...do południa biegałam bardzo mocno...po szkółkach...w Pisarzowicach i u Kapisaów....mnóstwo ludzi ale małe zakupy w Pisarzowicach zrobiła...tylko tyle się zmieściło do auta.....

...nowa wisienka umbra, choiny kanadyjskie i cypryśniki...

Gabrysia_ 20:26, 08 wrz 2013

baraga1904 napisał(a)

...nie ma mixa, ma abonament z internetem... liczyłam na jej zdrowy rozsądek po naszym pobycie we Francji....teraz ma i ona i ja nauczkę

Niedawno wróciłam z wieczornego podlewania....wodociągi sie cieszą
...ja z rachunków już mniej
Aga... nawet jak ma w abonamencie,to można zrobić blokadę,może warto na przyszłość
Chciałam dzisiaj w Aldiku kupić bukszpany,ale jakieś marne były...szkoda!
Gabrysia_ 20:29, 08 wrz 2013

Ooo....fajne zakupy
Duże kupiłaś choiny?
...ja objeździłam pobliskie szkółki i nic nie dostałam wiekszego,kupiłam takie około 60cm,napisz mi na priv po ile były
Madzenka 20:30, 08 wrz 2013

baraga1904 napisał(a)

...byłam dzisiaj ....z M. i psem...pies prawie padł.. bardziej to był marsz niż bieg ale dojdę do kondycji....nie wiem jak pies....

Ja i pies do tej pory dyszymy...... Zaledwie 2 km biegu.... A moja koleżanka za tydzien w maratonie startuje.... Dla niej 30 to już standard.... Obym kiedyś dotrwała do 10 km.... Pies chyba nie da rady....

Zakupy piekne !!!!
baraga1904 20:30, 08 wrz 2013

Gabrysia_ napisał(a)

Niedawno wróciłam z wieczornego podlewania....wodociągi sie cieszą
...ja z rachunków już mniej
Aga... nawet jak ma w abonamencie,to można zrobić blokadę,może warto na przyszłość
Chciałam dzisiaj w Aldiku kupić bukszpany,ale jakieś marne były...szkoda!

...następnym razem pojedzie bez komórki i będzie listy i pocztówki wysyłac tak jak jej mama

...u mnie nie ma Aldika...w szkółkach też nie ma fajnych bukszpanów...
baraga1904 20:32, 08 wrz 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Ooo....fajne zakupy
Duże kupiłaś choiny?
...ja objeździłam pobliskie szkółki i nic nie dostałam wiekszego,kupiłam takie około 60cm,napisz mi na priv po ile były

...też takie Gabi...większych nie dostaniesz...po 15....dlatego kupiłam już żeby szybko rosły...Danusia pisała że jak mają mokro szybko rosną...
baraga1904 20:36, 08 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)

Ja i pies do tej pory dyszymy...... Zaledwie 2 km biegu.... A moja koleżanka za tydzien w maratonie startuje.... Dla niej 30 to już standard.... Obym kiedyś dotrwała do 10 km.... Pies chyba nie da rady....

Zakupy piekne !!!!

....maraton to dla mnie jak lot na księżyc...nierealne...ale podziwiam ludzi...koło mnie tez biegają codziennie maratończycy i nawet tacy starsi wiekiem...
...życzę Ci Marzenko 10 km...
....mój pies to ewentualnie jeszcze za kotem, ale tak to się do biegania nie nadaje - za duży brzuch
Gabrysia_ 20:37, 08 wrz 2013

baraga1904 napisał(a)

...też takie Gabi...większych nie dostaniesz...po 15....dlatego kupiłam już żeby szybko rosły...Danusia pisała że jak mają mokro szybko rosną...

...no to taniej kupiłaś

W aldiku kule bukszpanowe są za 39,99,nawet duże...tylko jakieś takie....nijakie były,skocze jeszcze do drugiego może coś lepszego będzie
Kindzia 21:10, 08 wrz 2013

Widocznie każdy ten duecik przeżywa...małolat + telefon na abonament...u mnie tak było 2 x...powiedziałam, że trzeciego nie będzie, bo będzie miał zamiast abonamentu - na kartę, jak nieodpowiedzialny smarkacz...i pomogło...od tej pory ( 3 lata ) bezproblemowo.

Ale zakupiory!!!!! Bardzo blisko byłaś...mogłaś chociaż pomachać
Gabrysia_ 21:13, 08 wrz 2013

Dziewczyny to w Pisarzowicach jest czynne w niedzielę?
...jak byłam w Bielsku trzy tygodnie temu,znajomy sprawdzał na necie i pisało,że nieczynne...