Agus...ciut mnie nie bylo a tu takiez cuda pokazalas....
...dzieci jak z jurnalaaaaaaaaaaa...cudne, noz napatrzec sie nie moge!!!!!
buziaki i usciski zostawiam....
Fantastyczny stroik... a tam w dali widać tulipanowca?? Jeśli tak to śliczny, a jak się sprawdza w ogrodzie, bo nie jest to za bardzo polecane drzewo do ogrodów...
...dzięki za pochwałę stroika..jedank to nie moja robota, niestety..
...tulipanowiec jest wspaniały ..mój jest jeszcze w wieku "przedszkolnym" ale sąsiedzi mają gigantycznego i wspaniale się wybarwił na żółto...jest piękny jesienią... mój taki też kiedyś będzie -mam cichą nadzieję..
...co do polecania, powiem tak...ma go w swoim ogrodzie Danusia ( w sumie to sąsiedzi mają ale u Danusi jest bardzo widoczna korona - pamiętam z ocinka Mai i Danusia chwaliła ) i pięknie kwitnie wiosną...dla mnie to wystarczające argumenty..
...no i oczywiście rozmiar drzewa... potrzebuje takiego olbrzyma..
No tulipanowce są piękne i jak kwitną i jak przebarwiają się jesienią Drzewo to jest polecane do szadzenia jako soliter i należy długo czekać aż zakwitnie nawet kilkanaście lat... także może dlatego nie jest za bardzo polecane, tak przynajmniej się w szkole uczyłem. Rzadko idzie go znaleźć w jakimś ogrodzie, a szkoda bo jest pięknym drzewem.
...a wiesz ..mój miał jednego kwiatka jak go kupowalam..,u Kapiasów zresztą...najgorzej było wpakowac go do samochodu..M. musiał sie nagimnastykowac że by go włożyc..i miał gigantyczną donicę... a ja cała drogę do domu pilnowałam tego jednego kwiatka żeby się nie złamał...
Agnieszko- no pięknie u Ciebie Grzybki, zdjęcia cudne -nostalgicznie i kolorowo jesiennie Wianuszek na drzwi piękny. Ty to masz oko do detali
Miłego popołudnia