Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

Pszczelarnia 15:54, 13 lis 2012

A to bardzo radosna wiadomość.
baraga1904 18:43, 13 lis 2012

Justynko i Ewo dziekuję za odwiedziny... życzę miłego wieczoru
Syla 19:56, 13 lis 2012

Ja również się cieszę , że Ty się cieszysz fajna wiadomość......będziesz miała pięknie .....
baraga1904 20:04, 13 lis 2012

Syla napisał(a)
Ja również się cieszę , że Ty się cieszysz fajna wiadomość......będziesz miała pięknie .....

...Syluś...wiedsz sama jak to jest - mnóstwo pracy i czasu jeszcze do pełni szczęścia potrzebuję... bo na M. mogę liczyc - na nim bedzie spoczywała wiekszośc robót, chociaż z czasem u niego kiepsko... ale też bardzo chce miec już ten ogród.... DAMY RADĘ
bociek 21:23, 13 lis 2012

Witaj Aga

Te dziki to Ci robia ostry kipisz Malo to fajne, ale one tez musza gdzies zyc i co jesc... I tak zle i tak niedobrze

Za to bedzie Danusiowy projekt Super, ciesze sie razem z Toba, bo to jest pewniak. Bedzie cudnie

Pozdrawiam
betysia 07:26, 15 lis 2012

....cudnego dnia zycze i tulisiam mocno!!!!!!!!!!!!!!
Milka 13:39, 15 lis 2012

Agnieszka...ten słodziak w różowej kołderce, to jak maskotka

gratuluję posiadaczce projektu, oj będzie pięknie, bo Danusia same cuda tworzy zatem wiosna będzie podwójnie ciekawa
a dziki jakoś trzeba wypłoszyć!
pozdrawiam
baraga1904 14:05, 15 lis 2012

irena_milek napisał(a)
Agnieszka...ten słodziak w różowej kołderce, to jak maskotka

gratuluję posiadaczce projektu, oj będzie pięknie, bo Danusia same cuda tworzy zatem wiosna będzie podwójnie ciekawa
a dziki jakoś trzeba wypłoszyć!
pozdrawiam

....z tymi dzikami to nie bedzie takie łatwe....) mają tutaj co jeśc - czyste żywe białko po powierzchnią darni czyli pędraczki i innne smakołyki.... dwa lata temu juz była u nas akcja leśniczych z kołem łowieckim i był spokój jakiś czas...no ale to jest natura, też chce życ...
...czekam na te cuda.... oj niecierpilwa jestem, straszna to cecha....
baraga1904 14:08, 15 lis 2012

betysia napisał(a)
....cudnego dnia zycze i tulisiam mocno!!!!!!!!!!!!!!

...wzajemnie tulisiam....

......muszę w końcu zakupic rozmówki i przypomniec sobie parę słów z francuskiego....a w liceum chodziłam do francuskiej klasy....hihi...pamięc bardzo jednak u mnie krótka... z angielskim za pan brat....
Betysiu - jak ja się tam dogadam???? Rany....
baraga1904 14:09, 15 lis 2012

bociek napisał(a)
Witaj Aga

Te dziki to Ci robia ostry kipisz Malo to fajne, ale one tez musza gdzies zyc i co jesc... I tak zle i tak niedobrze

Za to bedzie Danusiowy projekt Super, ciesze sie razem z Toba, bo to jest pewniak. Bedzie cudnie

Pozdrawiam

...zupełna racja z tymi dzikami, tez jestem tego zdania...one tez chcą zyc...a to my weszliśmy na ich teren budując tutaj dom...niestety, taka jest prawda...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies