Zmysł ogrodniczy ??? Ja się uczę dopiero. Wszystko co wiem o ogrodach to z ogrodowiska
A mój pierwszy rok zakładania ogrodu to jeden wielki misz masz . Teraz staram sie pomału to jakoś skorygować. Hmm i prawdę mówiąc też nie wiem co to cierpliwość
Agnieszko wiesz, że nózkami przebieramy w oczekiwaniu na serial
Zeta nie kryguj się, masz piękny ogród!!!
...na razie trwaja spotkania z brukarzami ... już trzy firmy były na "oględzinach"... no i teraz musimy się zdecydowac...brukowanie to będzie najbrudniejsza robota...
Oj tak, brukarze to traumatyczne przeżycie
....wiem cos o tym...pierwsza firma tak połozyła kostkę że teraz wszystko musimy wymienic... ale teraz nie będę żałowa niczego i zrobimy na perfect wymianę kostki na granit..... co do centymetra pod projekt...
Hej Agnieszko właśnie czytam o Twoich zmaganiach z brukarzami.... Ja nie mam bruku ( bo i gdzież na tym znaczku pocztowym ) ale u sąsiada kładli i jest bardzo zadowolony a efekt jest super... Gdybyś chciała to mogę zapytać o namiary... Z tego co wiem firma jest z Bytomia ... Pozdrowionka
Hej Agnieszko właśnie czytam o Twoich zmaganiach z brukarzami.... Ja nie mam bruku ( bo i gdzież na tym znaczku pocztowym ) ale u sąsiada kładli i jest bardzo zadowolony a efekt jest super... Gdybyś chciała to mogę zapytać o namiary... Z tego co wiem firma jest z Bytomia ... Pozdrowionka
Ela, jak masz na myśli Grześka, to zapomnij. Już z nim rozmawiałam.
Ela, jak masz na myśli Grześka, to zapomnij. Już z nim rozmawiałam.
. No tak , jego ... Jest solidny , rzetelny , fajnie robi ... Szkoda
...Dziekuję Elu za pomoc... wiem że niestety ciężko dzisiaj o dobrą firmę brukującą granitem.. te dobre wola pracowac za granicą