Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

malgocha1960 16:02, 03 sty 2013

Agnieszko,dziękuję za zyczenia noworoczne,tego samego dla ciebie.Wrociłam troche do poprzednich twoich zdjęć,dzieciaki super,a piesio tylko do całowania.
Gabrysia_ 16:55, 03 sty 2013

No dobra doczytałam do końca
Teraz czekam na wiosne u Ciebie,oj będzie się działo!
Ginger 16:59, 03 sty 2013

Gabrysiu , a gdzie Twój wątek ??
Gabrysia_ 17:03, 03 sty 2013

Ginger napisał(a)
Gabrysiu , a gdzie Twój wątek ??

odpisałam na Twój priv
Magda70 18:01, 03 sty 2013

Zaleglości nadrobione

Mój M na jesień układał obrzeże tez z kostki przy trawce ozdobnej...i się chłopak zdziwi (jeszcze nic nie wie) jak go poinformuję iż na wiosnę wywalamy ją hihi No ale już taki los naszych eMów
Gosiniak 18:20, 03 sty 2013

baraga1904 napisał(a)

Dzięki, to już prawie wszystko wiem Fajnie to wygląda i chyba jest wygodne w obsłudze. W niektórych miejscach je zastosuję cho tu na forum bardzo popularne są kanciki, ale boję się, że przy nich dużo jest pracy. Choć tak po cichutku mam zamiar w tym roku na urodziny poprosić o taki szpadelek do kancików Chyba się zaraziłam ogrodowiskową modą.

...to obrzeze ze zdjęcia będzie usunięte M. jest w szoku więc...ciii ale w tym miejscu będzie ścieżka granitowa i nie ma wyjścia...
...szpadelek tez mam w planach ale najpierw "krzaki" - póżniej gadżety...

A ja będę u siebie też przesuwać obrzeża, trzeba troszku rabatki poszerzyć, M już się dowiedział, ale jakaś cisza nastała, więc dam mu trochę czasu zanim do tematu powrócę. Przez chwilę zastanawiałam się czy je w ogóle powtórnie zakładać, bo jak znowu się zmian zechce, oj to już by była dłuższa cisza w domku. Ale co z tą kostką zrobię?
baraga1904 19:06, 03 sty 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Uff...dotarłam wreszcie do Ciebie
Bardzo mi sie podoba!
Ja też lubię bibeloty,ptaszki ,latarenki itp...
Klony mam 3szt, uwielbiam je ,no jeszcze jak wliczyć palmowego to 4szt..
Doczytałam,ze chyba bliziutko mieszkamy
Pozdrawiam!

...o tak, blisko...własnie przeczytałam na priv... zajrzyj proszę...) też lubię klony...
baraga1904 19:07, 03 sty 2013

malgocha1960 napisał(a)
Agnieszko,dziękuję za zyczenia noworoczne,tego samego dla ciebie.Wrociłam troche do poprzednich twoich zdjęć,dzieciaki super,a piesio tylko do całowania.

...dziekuję za odwiedziny i życzenia...
baraga1904 19:08, 03 sty 2013

Magda70 napisał(a)
Zaleglości nadrobione

Mój M na jesień układał obrzeże tez z kostki przy trawce ozdobnej...i się chłopak zdziwi (jeszcze nic nie wie) jak go poinformuję iż na wiosnę wywalamy ją hihi No ale już taki los naszych eMów

...momentami im współczuję...bo tak szczerze to my wymyslamy a oni muszą wprowadzac w życie nasze pomysły...niestety, baba nie zrobi wszystkiego..
Magda70 19:12, 03 sty 2013

baraga1904 napisał(a)

Zaleglości nadrobione

...momentami im współczuję...bo tak szczerze to my wymyslamy a oni muszą wprowadzac w życie nasze pomysły...niestety, baba nie zrobi wszystkiego..

Ale tylko momentami? za dlugo nie wspolczuj bo bedziesz sama musiala robić!!