Aga widzę nowy avatarek Nózka jak widzę spawna Gdzie szusowałaś?
...to stare zdjęcie Marzenko z Jaworzyny Krynickiej sprzed dwóch lat... próbuję działac na swoją psyche.. w tym roku na Słowację wyjezdżam ale nie wiem czy pojeżdżę...w każdy bądż razie próbę podejmę...
Samych dobrych chwil w Nowym Roku i uważaj na siebie na tych nartach, bo wiosna za pasem i będziesz potrzebować i sprawnych rąk i nóg. Pozdrowienia z Wyżełkowa
...to stare zdjęcie Marzenko z Jaworzyny Krynickiej sprzed dwóch lat... próbuję działac na swoją psyche.. w tym roku na Słowację wyjezdżam ale nie wiem czy pojeżdżę...w każdy bądż razie próbę podejmę...
Myślalam, że już się odblokowalaś
...na dole tak i owszem ...ale ten stan sie zmienia proprcjonalnie do osiąganej przez wyciąg wysokości... i na górze jest mało przyjemnie na szczęście nie wszyscy na stoku to Zurbrigenn i można się wpasowac...ale po operacji jest lepiej bo kolano zdrowsze i człowiek pewniejszy siebie...