Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów...

Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów...

WilczaGora 15:21, 17 gru 2014

znów się powtórzę...kiedy oglądam Twój letni ogród, to wspominam program...bardzo pięknie w nim opowiedziałaś o swojej pasji...smutno mi się zrobiło, kiedy zniknęłaś z forum...
fajnie że jesteś ... i nie znikaj już proszę
Wilczyca

p.s. nie wiem jeszcze co myślę o eksmisji Anabelki...chyba mi się to nie widzi , bo je kocham bezgranicznie ...ale wolność "Izeczku w swoim ogródeczku"
WilczaGora 15:24, 17 gru 2014

Kuklik napisał(a)
Kalosze i perły...? czemu nie , nie wiem nawet kiedy moja córcia uwieczniła moją elegancję przy robieniu zdjęć w ogrodzie...telefonem

to mi się podoba !!!!
kaloszki, perły i warkocz !!!
ogrodniczka i dama w jednym
mam czasem tak samo...
...zdarza mi się prosto po pracy, w pełnym makijażu i dobrze ułożonej koafiurze, latać z łopatą za taczką

buziaki eleganciaki
Sebek 15:29, 17 gru 2014

Perły i kalosze bardzo gustowne Od razu lepiej się mi zrobiło, bo ja po zdaniu na max ustnego polskiego poszedłem w garniturze kffiatki kupować
WilczaGora 15:41, 17 gru 2014

Sebek napisał(a)
Perły i kalosze bardzo gustowne Od razu lepiej się mi zrobiło, bo ja po zdaniu na max ustnego polskiego poszedłem w garniturze kffiatki kupować

Sebek...ja kiedyś na boso po centrum ogrodniczym biegałam, bo mi się nogi w szpilach wyginały, a obcasy obdrapywały na kamyczkach...nie było wyjścia szpileczki zdjęłam a nogawki od garnituru podwinęłam

w samochodzie miałam klapki, to potem sobie ubrałam....ot ...ogrodnicza pasja

ponowne pozdrowienia dla eleganckiej właścicielki wątku, przesyła równie elegancka mieszkanka małej wsi mazowieckiej
Pszczelarnia 16:07, 17 gru 2014

Kukliku, jeszcze za krótkie ale jeszcze trochę florowitu i będzie OK. Jak zepnę, ogon już mam.

No to trzeba wsłuchać się w siebie przy działaniach ogrodowych. Muszę sobie częściej powtarzać.
malkul 18:28, 17 gru 2014

Wilczycy nic nie umknie
Kuklik 00:11, 18 gru 2014

WilczaGora napisał(a)
znów się powtórzę...kiedy oglądam Twój letni ogród, to wspominam program...bardzo pięknie w nim opowiedziałaś o swojej pasji...smutno mi się zrobiło, kiedy zniknęłaś z forum...
fajnie że jesteś ... i nie znikaj już proszę
Wilczyca

p.s. nie wiem jeszcze co myślę o eksmisji Anabelki...chyba mi się to nie widzi , bo je kocham bezgranicznie ...ale wolność "Izeczku w swoim ogródeczku"

Chwilowo znikać nie zamierzam zima idzie i tylko tutaj zielono i kwiaty kwitną będę powoli nadrabiać przegapiony sezon w wielu zaprzyjaźnionych ogrodach postanowiłam nie skakać po całym forum tylko powoli... systematycznie...
Twój na pierwszy ogień jest zachwycający...
A eksmisja Anabelki zakończyła się właściwie przeprowadzką jaśniehortensji... nie umiałam się z nią rozstać.Ten zakątek pod płotem to nie żadne wygnajewo, tylko miejsce gdzie powstaje Zakątek Olbrzymów, czyli rosną powoli w siłę moje ulubione hosty gigantki bardzo prestiżowe miejsce w ogrodzie
Poza tym na wiosnę zaplanowałam już zakup Anabelek w wersji Strong bo rzeczywiście piękne
Widziałam u Ciebie, że Twoja Anabell stoi wyprostowana, u mnie co roku kończyło się katastrofalnie. Zawsze zawiązywała ogromne kwiatostany, musiałabym każdy palikować, a to nie wchodzi w grę. Zobaczymy jak się odnajdzie w nowym miescu.
Buziaki Kochana Wilczyco
Kuklik 00:14, 18 gru 2014

Sebek napisał(a)

Gratuluję zdania na max
Garnitur, perły... ale Wilczyca bije nas na głowę bieganiem na boso ze szpilkami w ręce
Cudowni jesteście
Kuklik 00:17, 18 gru 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Kukliku, jeszcze za krótkie ale jeszcze trochę florowitu i będzie OK. Jak zepnę, ogon już mam.

No to trzeba wsłuchać się w siebie przy działaniach ogrodowych. Muszę sobie częściej powtarzać.

Moja cudowna długowłosa
Muszę Cię zobaczyć
Jak się zrobi ciepło i zielono wybiorę się do Ciebie na długie ogrodników rozmowy Mogę...? Stęskniłam się strasznie
Kuklik 00:19, 18 gru 2014

malkul napisał(a)
Wilczycy nic nie umknie

Witaj Gosiu
Widocznie wilki tak mają