Masz rację, rasowa ogrodniczka wie czego chce i co chce osiągnąć
Wielgaśna ta hosta Zamiast dużego lustra może podłużne i mniejsze? Albo jakąś "bramkę" czy łuk dla hosty?
Iza... żwirek będzie spadał w dół. ..
Lustra w naturalnych ogrodach mi sie nie podobają. ..chyba ze w ciasnym zakamarku jako przedluzenie optyczne ogrodu. Na forum potrafie wymienic tylko 3 lustra ktore pasuja do otoczenia. Ale nie kazdemu i nie to samo musi sie podobać..ja tu widze stara zapomniana furtkę do..... i tu uruchamia sie fantazja co tam jest. Schody w karmniku lub mech... bo to tez zapomniane schody....
A jak lustro to takie z imitacja na zapomniane..... przynajmniej nie trzeba bedzie czyścić co chwile....lustrookno????
To jednak dużo się dzialo w ogrodzie schody wyszły super, też jestem za karmnikiem lub macierzanką ja myślałam, że ta hosta to tylko do 55 wysokości a szerokości 120cm aż jestem ciekawa co wybierzesz lustro czy bramkę na zwieńczeniu, pozdrówka Iza aha wczoraj w Mai babka miał posadzoną hostę która ma mieć jakieś 2m? ale muszę jeszcze obejrzeć raz program bo zapomniałam jak się nazywa
Masz rację z tym żwirkiem, tez myślę że karmnik będzie lepszy, mech pojawi sam, u mnie rośnie w każdym kącie. Właśnie o efekt zapomnianych schodów chodziło. Świetnie to nazwałaś Chyba zostanie jako ich nazwa. Co do lustra... tak myślałam zeby był efekt ze można tamtędy pójść gdzies dalej, ale sama jeszcze nie wiem. Nie spieszy mi się, inspiracja sama mnie znajdzie...
Bramka albo łuk aż sam się nasuwa prawda? i jest tam Metalowy łuk porośnięty z jednej strony powojnikiem a z drugiej różą Oprawa jest, hosta niech szybko rośnie Wiem że to słabo widać na zdjęciach, jeden gąszcz i jeszcze pod światło, bo to południowe niebo. Na żywo ten łuk jest bardziej widoczny. Może wystarczy sam łuk i hosta..? i jeszcze takie dyndadełko wisi nad hostą
Wolę karmnik, bo po macierzance pszczółki lubią chodzić, a ja po ogrodzie często boso, więc sama rozumiesz...
Ta kobieta z Mai to moja bliska koleżanka, w ubiegłym roku byłam u niej nad morzem dwa razy i tam właśnie widziałam moją Satisfaction dorosłą na żywo i oczu nie mogłam oderwać Mam nadzieję że moja tez taka urośnie
Ta wielka hosta o której mówiła, to Empress Wu. Oczywiście rośnie u mnie Zresztą niedaleko do tych schodków. Moja ma dwa lata i jeszcze nie poraża wielkością, ale na pewno urośnie
Satisfaction będzie mniejsza, ale ma piękne lekko falujące jasne brzegi i fantastyczny pokrój.
Z nowych rzeczy u mnie to jeszcze świeżutki Zakątek Olbrzymów (oczywiście host), ale o tym potem
Oko ok limo się nie zrobiło, tylko strup już się goi Cieszę się że z ręką lepiej