Diano i Beta !!!! Ale ze mnie fujara .... Będę się starać wszystko dobrze " obczajic" jak to mój syn powiada!! Te błędy głównie stad ze z komórki najczęściej pisze i malutki stosunkowo ekranik mam...
Ja również mam problemy jak z komórki robię wpisy To jednak nie ekran komputera???
pozdrawiam
. No właśnie tak lubię Zaglądać na Ogrodowisko ze jak siedzę w samochodzie w korku np. To sobie wchodzę i czytam co tam u Was słychać !
widze że i Ty już zapadłaś na tą ogrodowiskową chorobę, ale wiesz że ona nieuleczalna
Hosty u mnie zakwitły... chociaż padac nie przestaje od kilku dni Jeśli wszystko nie zgnije to może jakoś to będzie. Podobno w całym kraju piękne słońce od tygodnia a u nas.. pomyłka.
kilka róż.. [img size=64[/img] 0x480]http://assets3.ogrodowi
Cześć Monika no u mnie też leje niemiłosiernie, ohyda z tym deszczem edytuj przedostatni wpis, skasuj 2 zdjęcia i na nowo wklej bo nie widać Twoich pięknych kwiatów pozdrawiam