Witaj Anitko, kawę poranną podaję
Dzięki ogrodowisku pokochałam źurawki i hortensje.... Hortensji mam 16 , źurawek się nie doliczę... W tym sezonie będzie 2 sezon bukietowych u mnie i mam nadzieję, że dadzą czadu!
Witaj Madżenko
Kawusia pyszna, tylko nie zdążyłam podziękować -najpierw przy kamerkach wypatrywałam pewnej pozytywnie zakręconej Tęczowej Grupy a potem siadł mi net na 2 dni
Dziękuję ,że nie zapomniałaś i nawet kawkę przed kicaniem na stoku podałaś
Ja nie doceniałam hortensji i żurawek ,ale już doceniami chcę mieć więcej,tylko trzeba najpierw bałagan z rabat usunąć
Anitkam
Witaj Beatko
Obiecałam ,że zimą powstawiam fotki co i jak po kolei u mnie było cały rok ,ale jakoś nie mogę nadążyć z tym wszystkim -musze się zebrać bo mnie wiosna zastanie i na bieżąco bedę wstawiać
Świerki były wsadzone jak miały jakieś 10 cm wysokości ,za gęsto i mogłyby być bliżej siatki ,od tego roku zaczęłam ciąć. 3 są szlachetne i rosna bardziej smukło a reszta jak chwast i do tego chorują.Chciałam usunąć i zostawic te szlachetne ,ale okazało się że te ładne są obok siebie i do tego łysawe gałazki boczne z powodu zagęszczenia I zostało mi podcinanie przodu.Gdybym mogła wybierać to teraz posadziłabym w tym miejscu tuje ,miałabym więcej miejsca przed nimi na rabatę ....