Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród przydomowy - na zmiany gotowy...

Ogród przydomowy - na zmiany gotowy...

Juzia 10:04, 17 sty 2013

O tak ja też jestem za zdjęciem dwoch rabat no i może jeszcze drzwi na raz
Jak się da
anipla 10:40, 17 sty 2013

O właśnie ,dziewczyneczki macie rację i wtedy może zobaczycie dlaczego tak upierałam się przy tej wersji z podziałem rabat....a może nie teraz fotki nie zrobię bo zaśnieżone i nic nie widać,ale poszperam to może coś mam ....ale to trochę później bo teraz C do szkoły muszę ....
Pozdrawiam i dzięki że zaglądacie i pomagacie
Bogdzia 11:07, 17 sty 2013

Myślałam że jeszcze śpisz bo do trzeciej na forum byłas. Ja po takim siedzeniu cały dzien bym spała.
Marlenaa 12:21, 17 sty 2013

anipla napisał(a)

Cudowne masz róże Róże zawsze mi się podobały ale ja jeszcze do nich nie dorosłam

, a doczytałaś że te wszystkie fotki to jedna róża?

Sporo mi wymarzło poprzedniej zimy, mam w planach zakup ,tylko tym razem z głową ,takie do -30,35,no i jeszcze trzeba pomyślec gdzie je ulokować

Doczytałam, że to jedna i to jest najbardziej zachwycające Przyroda ma moc.
anipla 14:43, 17 sty 2013

Bogdzia napisał(a)
Myślałam że jeszcze śpisz bo do trzeciej na forum byłas. Ja po takim siedzeniu cały dzien bym spała.

Oj Bożenko,ja może i też bym spała ,ale między 6:50 a 7 mam pobudkę i to bez względu na to czy C idzie do szkoły rano czy po południu i czy to tydzień czy weekend C to już sie sama zajmie i nawet śniadanko umie zrobić,ale S przychodzi i : mama nie śpij,mama odź i ściąga ze mnie kołdrę i nawet kapcie zakłada na nogi żebym tylko wstała, i prawie na czworakach ale idę....bo mnie za rękę ciągnie z łóżka do salonu... się siedzi to się jest niewyspanym....
Pozdr.
Milka 14:47, 17 sty 2013

Anitko...uśmiałam się z tego opisu...to jak w drugiej części członu tytułu watku..na zmiany(nie)gotowy
aneta230972 22:23, 17 sty 2013

Witaj,
Za radą przybiegłam poczytac na temat podkładów kolejowych i już raczej na 100% u nas ich nie będzie. Nie mogła bym patrzeć jak maluchy biegają po ogrodzie i np. jakieś chrupki kładą na ten podkładowy murek a potem je zjadają. A tak by było napewno
Pobuszowałam u Ciebie. Ale foty robisz rewelacja. Szczególnie sesja z biedronkami przypadła mi do gustu ale to pewnie z uwagi na fakt, że mój młodszy synek ma obsesję na ich punkcie więc i mi się udzieliło
A powiedz mi proszę co to za cudo jest?
anipla napisał(a)

Gosiniak 11:59, 18 sty 2013

Nocnego marka masz w domciu, ale widzę że dajesz radę, jeśli chodzi o kształty rabat, to mi się 4 i 5 najbardziej widzi, ale poczekam jeszcze na te zdjęcia. I trzymaj się cieplutko, a moje jak były młodsze też na siłę wyciągały mnie z łóżka, przejdzie mu
anipla 09:12, 22 sty 2013

aneta230972 napisał(a)
Witaj,
Za radą przybiegłam poczytac na temat podkładów kolejowych i już raczej na 100% u nas ich nie będzie. Nie mogła bym patrzeć jak maluchy biegają po ogrodzie i np. jakieś chrupki kładą na ten podkładowy murek a potem je zjadają. A tak by było napewno
Pobuszowałam u Ciebie. Ale foty robisz rewelacja. Szczególnie sesja z biedronkami przypadła mi do gustu ale to pewnie z uwagi na fakt, że mój młodszy synek ma obsesję na ich punkcie więc i mi się udzieliło
A powiedz mi proszę co to za cudo jest?

Witaj,
Może podam Ci nazwę impregnatu i zobacz jak Ci się będą zachowywać i wtedy zdecydujesz....
Do focenia to mi jescze sprzęt by się odpowiedni przydał....
A to jest Śnieguliczka biała,inaczej Symphoricarpos albus..ciekawie wygladają 3 etapy rozwoju,....owoc dojrzały,niedojrzały i kwiatek...
Pozdrawiam
anipla 09:13, 22 sty 2013

irena_milek napisał(a)
Anitko...uśmiałam się z tego opisu...to jak w drugiej części członu tytułu watku..na zmiany(nie)gotowy