Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Anity

Ogródek Anity

Bogdzia 20:39, 08 maj 2015

Anita1978 napisał(a)
Jutro mam zamiar zrobić sobie dzień całkowicie ogrodowy- chwasty, nawóz, oprysk, i takie tam .....nawetbobiad pomogrodowemu bo grill będzie szybki......mam też w planie odwiedzić szkółki u mnie w okolicy, no bo posadziloby sie coś.......już takie uzależnienie.....ale jako współuzależnione i wspóluzależnieni chyba to rozumiecie ?

Ja też bez przerwy cos kupuje , dzis 4 powojniki przyszły nowe. uwielbiam kupowanie roślin ale czekac na kuriera nie znoszę.Miłego weekendu.
Gardener27 01:17, 09 maj 2015

Skoro jutro ... wróć już dzisiaj będziesz szaleć ogrodowo nie zapomnij o zdjęciach Pozdrawiam
Margarete 03:18, 09 maj 2015

Anita1978 napisał(a)
Jutro mam zamiar zrobić sobie dzień całkowicie ogrodowy- chwasty, nawóz, oprysk, i takie tam .....nawet obiad po ogrodowemu bo grill będzie szybki......mam też w planie odwiedzić szkółki u mnie w okolicy, no bo posadziloby sie coś.......już takie uzależnienie.....ale jako współuzależnione i wspóluzależnieni chyba to rozumiecie ?

Jak ja dobrze to rozumiem.....wczoraj byłam po macierzanki(nowe odmiany!!) w mojej znajomej szkólce bo bede rewolucje robic (też jutro ) w przedogródku, ale przy okazji dokupiłam to i owo...choc miałam nic wieceje nie kupować....
Jak tam donice ? obsadziłaś ?
Anita1978 08:18, 09 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

Ja też bez przerwy cos kupuje , dzis 4 powojniki przyszły nowe. uwielbiam kupowanie roślin ale czekac na kuriera nie znoszę.Miłego weekendu.

Z tego uzależnienia nie da się wyleczyć......w końcu mówię to ja - terapeutka od uzależnień
Anita1978 08:18, 09 maj 2015

Gardener27 napisał(a)
Skoro jutro ... wróć już dzisiaj będziesz szaleć ogrodowo nie zapomnij o zdjęciach Pozdrawiam

Anita1978 08:21, 09 maj 2015

Margarete napisał(a)

Jak ja dobrze to rozumiem.....wczoraj byłam po macierzanki(nowe odmiany!!) w mojej znajomej szkólce bo bede rewolucje robic (też jutro ) w przedogródku, ale przy okazji dokupiłam to i owo...choc miałam nic wieceje nie kupować....
Jak tam donice ? obsadziłaś ?

Jak,zwykle przychodzisz w nocy..... Kiedy ja słodko chrapię.....
Miałam się właśnie ciebie pytać- macierzanki się wyradzają po latach??? Bo ja też mam je w kilku miejscach......I chyba mus wymienić na nowe.....
A donice będę dzisiaj obsadzać, to znaczy dzisiaj kupię kwiaty.....
ren133 08:25, 09 maj 2015

Anita1978 napisał(a)

Z tego uzależnienia nie da się wyleczyć......w końcu mówię to ja - terapeutka od uzależnień

... a może to bardziej pod terapię podchodzi?
Anita1978 20:51, 09 maj 2015

Plan na dzisiaj wykonany!
Zakupy zrobione i posadzone - mowa o donicach na taras. W tym roku w kolorach .....mango, lekka cytryna , biel i zieleń limonkowa.....taki kaprys . Zazwyczaj był róz fiolet, biel....a w tym roku coś zupełnie innego.....fotki jutro, bo już ciemno....
Ivvvona 22:08, 10 maj 2015

Zaglądam w oczekiwaniu na fotki
Margarete 22:31, 10 maj 2015

Przyleciałam tu na foty, na donice...........a tu cisza, fotek brak