Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Urszulla 23:14, 13 gru 2012

Przyszłam zobaczyć dlaczego Kondzio będzie miał najszczęśliwsze święta...teraz już wiem.......więc na najbliższą 200 będą życzenia spełnienie tego planu.
Mala_Mi 23:41, 13 gru 2012

Kondzio i takim humorkiem trzymaj.. nawet jak jest do d..... Ładujmy się pozytywną energią Tego każdemu potrzeba Teraz to mi się tu miło zagląda

Ojjj... Kondzio wybacz.. ale dyplomacja to moje 129876655677 imię... A tak jestem Anna Dorota Agnieszka........ Miało być odwrotnie, ale komuś się coś pomieszało w imionach... i to był jedyny przypadek pozytywnego pomieszania w moim żywocie. Amen. Idę spać
Kondzio 08:34, 14 gru 2012

Urszulla napisał(a)
Przyszłam zobaczyć dlaczego Kondzio będzie miał najszczęśliwsze święta...teraz już wiem.......więc na najbliższą 200 będą życzenia spełnienie tego planu.
Dzieki
Kondzio 08:37, 14 gru 2012

asc napisał(a)
Kondzio i takim humorkiem trzymaj.. nawet jak jest do d..... Ładujmy się pozytywną energią Tego każdemu potrzeba Teraz to mi się tu miło zagląda

Ojjj... Kondzio wybacz.. ale dyplomacja to moje 129876655677 imię... A tak jestem Anna Dorota Agnieszka........ Miało być odwrotnie, ale komuś się coś pomieszało w imionach... i to był jedyny przypadek pozytywnego pomieszania w moim żywocie. Amen. Idę spać
To się ciesze ze mili ci się wchodzi na mój wątek musimy się razem trzymać i pocieszyć bo gdzie jak nie tu ciesze się ze tu trafiłem ze mam was
hanka_andrus 08:58, 14 gru 2012

Konrad,Ty masz nas,my Ciebie. Wszyscy tu się pozytywnie nakręcamy, chociaż różne smuteczki mamy.Projekt już za niedługo powiesisz na ścianie, i na pierwsze otwarcie powiek będziesz miał motywacje.
Święta ,to trudny okres ,szczególnie dla starych, bo mają wielu bliskich i przyjaciół już po tamtej stronie tęczy.Ale trzeba do życia jakoś się organizować.
I nie rozpamiętywać zbyt mocno przeszłości, to utrudnia uzyskanie równowagi.
Miłego dnia Tobie życzę,po drodze do pracy,lub z pracy......zatrzymaj się na jakim ładnym placyku,i popatrz oczami dziecka!Hej!U mnie słonecznie....Idę z psem.
Pszczelarnia 14:17, 14 gru 2012

Haniu .... .
Kondzio 14:20, 14 gru 2012

hanka_andrus napisał(a)
Konrad,Ty masz nas,my Ciebie. Wszyscy tu się pozytywnie nakręcamy, chociaż różne smuteczki mamy.Projekt już za niedługo powiesisz na ścianie, i na pierwsze otwarcie powiek będziesz miał motywacje.
Święta ,to trudny okres ,szczególnie dla starych, bo mają wielu bliskich i przyjaciół już po tamtej stronie tęczy.Ale trzeba do życia jakoś się organizować.
I nie rozpamiętywać zbyt mocno przeszłości, to utrudnia uzyskanie równowagi.
Miłego dnia Tobie życzę,po drodze do pracy,lub z pracy......zatrzymaj się na jakim ładnym placyku,i popatrz oczami dziecka!Hej!U mnie słonecznie....Idę z psem.
Zgadzam się z tym dziekuje jestem wzruszony u nas tez był ładny dzień ale mrozny
Kondzio 14:21, 14 gru 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Haniu .... .
Ja tez jestem wzruszony i szczęśliwy Hania ma racje jak zawsze
grupa_trzyma... 15:15, 14 gru 2012

Konrad, powiem krótko: Ty to masz szczęście...popatrz ilu życzliwych Ci ludzi masz wokół siebie...I tego sie trzymaj! Hania ma rację...trzeba z nadzieją patrzeć w przyszłość a dołki same znikną. Ahoj!
hanka_andrus 15:18, 14 gru 2012

Ściskam Cię,i po pleckach poklepię,mimo odległości.Trzymaj fason!
Nie ma nic gorszego ,jak facet z nosem na kwintę!Swoim chłopakom[2 ich mam] mówiłam,że nie widziałam beczących generałów,a przecież we własnym domu, to każdy facet jest co najmniej generałem ,albo i więcej!
Miłego weekendu,jeżeli go masz....Pozdrawiam..