Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 22:44, 20 sie 2012

Mój wazywnik zaniedbany przez robienie kancików
kasik778 22:47, 20 sie 2012

no właśnie Danusiu sama skorzystam z twoich porad berberyski Admiration ostatnio widziałam w sklepie, urocze są
Kondzio 22:48, 20 sie 2012

Ta strona mi jeszcze została do zrobienia kancików
Kondzio 22:52, 20 sie 2012

Gardenarium napisał(a)
Nie rozrzucaj, a grupuj w grupy gęsto, żeby wyraźna plama oddzielona była a nie punkciki różne.
Połoze wtych miejscach co mysle i zrobie zdjecia
Kondzio 22:55, 20 sie 2012

Gardenarium napisał(a)
O ludzie,,, dobre to jest Kondziu. ŻÓłte górą, rozjaśnia i uatrakcyjnia

Pod ta bordową śliwą to bym walnęła przy pniu 3 Limelighty. Lilię przesadź.
Dobrze to kupie i posadze tam hortensje
Kondzio 22:59, 20 sie 2012

Tu myslałem zeby zmienic ta sciezke na kamienia takiego jak jest na grilu i oczku
Kondzio 23:00, 20 sie 2012

i jak sie podobaja zmiany
Kondzio 23:05, 20 sie 2012

Gardenarium napisał(a)
Zrób kółka i posadź, tylko jednakowe, nie zbieraninę. Ewentualnie pod jednym drzewem jedne, pod drugim inne, ale też jednakowe w jednym kółku.
Myslałem o tych z białym srodkiem a zielona obwódka
Mala_Mi 23:13, 20 sie 2012

Napiszę tak.... nie Kondzio ,ale Konrad... przyjąłeś na klatę jak trzeba Teraz jesteś moim super kolegą Ja też biorę wszytko na klatę chociaż baba ze mnie.............. stąd ten mikrospoijny wzrost i cycki rozmiaru nie wielkiego... (po 22 wiec mogę trochę ointymnych częsciach ciała napisac )
Kanciki wymiatają. przyjdę na lekcje..... zmian na kawałku frontu z żurawkimi dla mnie super.. za rok jak się rozrosna będą cieszyć naprawdę oko kazdego...... Rozjaśnij drugą cześc koniecznie.. za monotonna... Mój warzywniak wygląda tak samo wiec .... nie przejmuj się.....
A grilu zazdraszam pozytywnie.
I taki Kondzio mi się podoba.... Próbuj., eksperymentuj, walcz z losem, a nie sie poddawaj....
Tak jak pisałam do projektwoania jestem noga.. ja muszę widzieć naocznie, aby coś pomyśleć... i wymyslec....
Nigdzie nei znajdziesz tylu bezinteresownych osób co na Ogrodowisku.. to jest fenomen w sakklai światowej.... korzystaj z tego i nie marudż więcej....... jeden smerf maruda wstarczy,,,, cieszsięzyciem... za krótkei by narzekać.
Słup z winobluszem.. strzał w dziesiątke.
Wrzosy... zrób wielkie wrzosowisko... lilie bym z niego usunęła... albo posadziła w jedną plamę... a reszta wrzoski.. moje ulubione roślinki..lilie też... i lilie rosną w kwaśnej ziemi.. wszystkielilie białe w jedno mijce bym dała.. a wrzosy w wielką plame.. zrób zdjecia z innego ujęcia wrzosowiska....
Kondzio 23:14, 20 sie 2012

Miłych snów widze ze nikt juz nie w chodzi Zapraszam Jak bedzie czas