Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

zawitka 09:20, 18 lis 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Fajne palmy wyszły, spodobało mi się chyba za rok też tak zwiążę bo teraz zaplotłam

Pomysły przychodzą jak sytuacja zmusza człowieka .Wyrosły giganty a sianem miałabym całą kostkę zabrudzoną .Teraz jak znajdę chwilę po zeschnięci to górę utnę iiiiii mniej roboty na wiosnę
zawitka 09:22, 18 lis 2017

gosika67 napisał(a)
Trawy wyglądają jak palmy na Hawajach.
Dostałam ostrokrzew.

Ha ha to mam Hawaje To hoduj go i jak chcesz żeby się zagęszczał na odpowiedniej dla Ciebie wysokości to uszczykuj dwa górne listki te nowe na wiosnę a będzie gęsty ładny
zawitka 09:31, 18 lis 2017

m_gocha napisał(a)
Halinko, ależ masz pomysłowo trawy powiązane

No i tak dodam jak to ogrodnikom natura nie dogodzi... Jedni chuchają, dmuchają aby im trawiszcza rosły a inni chętnie by je odchudzali

Cudniaste te miskanty

Jak zwykle tka to jest .Jak miałam malutkie to pamiętam u kogos je widziałam takie wielki e to myślałam kiedy u mnie takie będą .Nie narzekam ale cieszę się bo przecież mogę komuś dać Z tych wielkich ML to co drugą zabierze Zięć do siebie.Szkoda mi tam buksów bo siedzą takie biedne.Ale mam i takie trawy co mi nie chcę rosnąć .Np hakone za nic sobie robi siedzi mikrutka podzielona z jednej donicy trzeci rok i nic jej nie przybywa
m_gocha 09:54, 18 lis 2017

zawitka napisał(a)

Jak zwykle tka to jest .Jak miałam malutkie to pamiętam u kogos je widziałam takie wielki e to myślałam kiedy u mnie takie będą .Nie narzekam ale cieszę się bo przecież mogę komuś dać Z tych wielkich ML to co drugą zabierze Zięć do siebie.Szkoda mi tam buksów bo siedzą takie biedne.Ale mam i takie trawy co mi nie chcę rosnąć .Np hakone za nic sobie robi siedzi mikrutka podzielona z jednej donicy trzeci rok i nic jej nie przybywa
u mnie hakone ładnie przyrasta. A podlałaś pokrzywą?
Edytuję wpis bo tak to jest jak się pisze na telefonie - hakone mi zmienił na Halinę
SlonecznyOgrod 11:53, 18 lis 2017

Zima idzie , a u Ciebie palmy?
kasiek 16:51, 18 lis 2017

No palmy super! Pokażesz tego kiścienia?
zawitka 18:36, 18 lis 2017

m_gocha napisał(a)
u mnie hakone ładnie przyrasta. A podlałaś pokrzywą?
Edytuję wpis bo tak to jest jak się pisze na telefonie - hakone mi zmienił na Halinę

Podlewałam a one nic jak stały tak stoją jak w tym roku nie pójdą do góry to chyba się pożegnamy,choć i tak ich nie widać
zawitka 18:37, 18 lis 2017

SlonecznyOgrod napisał(a)
Zima idzie , a u Ciebie palmy?

No cóż pomarzyć można
zawitka 18:39, 18 lis 2017

kasiek napisał(a)
No palmy super! Pokażesz tego kiścienia?

Jutro Kasiu bo dziś już ciemnica jak nie wiem.Coś u mnie u tyż nie leży
zawitka 10:27, 19 lis 2017

Kasiu tak wygląda ten kiścień po 3ch latach.Siedział w cieniu , przesadziłam go na wiosnę w półcień tak że rano dostaje trochę słoneczka a potem ma lekki cień .