Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

zawitka 09:21, 12 gru 2017

katel napisał(a)

Fajna ta szczepiona leszczyna, wiesz do jakich rozmiarów dorośnie bez przycinania? Bo u mnie juz nie za dużo miwjsca na chciejstwa

Nie mam pojęcia jak duza rośnie ale skracam ją jak mogę żeby nabrała grubości
zawitka 09:24, 12 gru 2017

Basia_1987 10:26, 12 gru 2017

Ładne chochołki z trawy podwiązałaś Długo mnie nie było na forum.Pozdrawiam przedświątecznie
zawitka 15:43, 12 gru 2017

Basia_1987 napisał(a)
Ładne chochołki z trawy podwiązałaś Długo mnie nie było na forum.Pozdrawiam przedświątecznie

Basiu--dzięki dziś jeszcze ładnie wyglądają ale jak bedzie zimno i wiatr to będę musiała zciąć te pióropusze .Własnie nie było Ciebie ale tak to bywa ja też mam przestoje /ha ha/kłopoty ze zdrowiem .Ale Kochana głowa do góry będzie słoneczko .Zyczę pogody ducha i miłych przygotowań do świąt.A tak żeby nie było że nie o roślinkach to róze jeszcze nie okopane a dalie wczoraj wyjęłam
Basia_1987 22:09, 12 gru 2017

O widzisz dobrze ,że mi przypomniałaś ja muszę swoje też zabezpieczyć skopczykuję je ziemią, okopywać nie będę,bo gdzie bądź rosną różne cebulki i szkoda je pociachać
zawitka 10:54, 13 gru 2017

Basia_1987 napisał(a)
O widzisz dobrze ,że mi przypomniałaś ja muszę swoje też zabezpieczyć skopczykuję je ziemią, okopywać nie będę,bo gdzie bądź rosną różne cebulki i szkoda je pociachać

Ja swoje okopczykuję jak wyzdrowieję bo na razie nie mam siły.Dziś wyszło nareszcie na trochę słoneczko .Ja cebulki mam posadzone w doniczki bo właśnie na wiosnę będę kopać to żeby nie zniszczyć
mirkaka 14:48, 13 gru 2017

Halinko, przeglądam sobie swój wątek i natknęłam się na Twoją wypowiedź o silnym cięciu bukszpanów. Moje zaatakował grzyb i obawiam się że będę musiała wiosną je silnie przyciąć. Nie wiesz jak to jest w takim przypadku gdy grzyb porazi ? czy one odżyją?
nebel 22:10, 13 gru 2017

Zawitko, życzę zdrowia i ...dziewczyno nie daj się
zawitka 14:47, 15 gru 2017

mirkaka napisał(a)
Halinko, przeglądam sobie swój wątek i natknęłam się na Twoją wypowiedź o silnym cięciu bukszpanów. Moje zaatakował grzyb i obawiam się że będę musiała wiosną je silnie przyciąć. Nie wiesz jak to jest w takim przypadku gdy grzyb porazi ? czy one odżyją?

Powycinaj chore gałęzie już dobrze zlej wodą jak jeszcze nie ma mrozu o spryskaj p grzybom.Wszystkie liście wygrab spod niego i spalZiemię też spryskaj w okół nich .i Czekaj.Te co teraz się kupuje często chorują dlatego ja nie kupuję a sama sadzonki robię .To warto bo nigdy nie chorują.Kilka kupiłam to zaraz 3 wywaliłam jak tylko zobaczyłam brązowe liśtki .Pokaż je jak wyglądają
zawitka 14:48, 15 gru 2017

nebel napisał(a)
Zawitko, życzę zdrowia i ...dziewczyno nie daj się

Nie daję się Dzięki