Kto ma 3 lub 4 rok różę Chopin.Pytanie czy to jej uroda taka że ma mało kwiatów a rośnie na 1,5 m wysoko.mam 2 krzaki i obydwa takie same .Idę poszukać kto je ma ?????
Ja mam 3 rok i jestem tą różą rozczarowana. Wypuszcza tylko 2 gałązki - bardzo długie i po 1-2 kwiatki. Nawet nie robię jej zdjęć. Szkoda na nią miejsca. Chyba się pożegnamy. Jest tyle innych pięknych róż
Ja mam 2 krzaczki od ubiegłej jesieni (2 nie przetrwały zimy). Mocno podmarzły i musiałam wycinać pędy do zera. Teraz mają po dwie gałązki i jedna 3 kwiatki, druga 2. Nie wiem jak będzie się sprawować, ale szybko przekwita (może to wina upałów) i śmieci płatkami. Też mnie nie zachwyciła. Białe kwiaty są dopiero w pełni rozkwitu, pąki ma żółte, a ja nie bardzo lubię ten kolor
Zaraz spróbuję .Dzięki za nauk,.wiem że rozmiaru nie poprawisz .Czyli znowu się nauczyłam .Jak zmniejszam zdjęcia to powinny być w jednakowym rozmiarze.
EWA ------ IZKA-------AANIA-------czyli ta moja nie zgłupiała a taka jej natura.Nie będę jej wywalać bo siedzą przy ogrodzeni to niech siedzą ale wyglądają jak dziwadła .Wielkie a na samym czubku 3 kwiatki .Potrzymam z ciekawości jakie będą w przyszłych latach Pozdrawiam