Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Pogaduchy skowronków

Pogaduchy skowronków

Basiaw 07:06, 28 wrz 2011

Dzień dobry

Czy u was też tak mgliście? Liczę na ładną pogodę jak to mleko z powietrza zniknie. Jasno się robi, więc zaraz wyruszę poszukać śladów kota - włamywacza. Znarowiło się zwierzę i w nocy furtkę otwiera Skacze na klamkę i rano wypuszczam Lunę a tu furtka na cała szerokość otwarta, coś mnie trafia, bo na kota nie ma sposobu, jaki płot by nie był, to kocisko i tak wlezie

Miłego dnia Wszystkim życzę!
hanka_andrus 07:12, 28 wrz 2011

Może Twoje nornice gania po nocy?Musisz go obserwować.....
Witam o poranku wszystkie zapracowane skowronkowe mamy.Dzieci do szkoły ,mąż do pracy, no i siebie też ogarnąć trzeba!
Miłego słonecznego dnia wszystkim!Podziwiajcie jesienne kolory.
U mnie też za oknem mgła jak śmietana.
mysza 07:52, 28 wrz 2011

Wczoraj wieczorem burza , grzmoty i pioruny . Od rana zimno i mży , mgła opada albo kapuśniaczek z nieba leci .Na dziś zaplanowałam wypad po roślinki , a tu taka pogoda brrrrrrrrrr .Miłego dzionka .
hanka_andrus 07:57, 28 wrz 2011

Mgła się ulatnia! Hurrra! Będzie słońce! +10,ale chyba ciut podskoczy!
Wybywam!
Basiaw 08:16, 28 wrz 2011

hanka_andrus napisał(a)
Może Twoje nornice gania po nocy?Musisz go obserwować.....

W nocy wolę spać niż cudze koty podglądać Nie wiem czy łapie gryzonie, ale wiem, niestety, że sobie toaletę w różnych miejscach robi i strasznie mnie to wkurza, po swoim psie sprzątam, to mój wybór, ale sprzątanie po cudzym kocie to przymus a tego nie lubię, oj nie lubię
zbigniew_gazda 08:27, 28 wrz 2011

Cześć skowronki i inne ptaszęta. W nocy padało troszkę. Niebo się przeciera i będzie piękny dzionek.
Basiu jak nie miałem pieska to na wiosnę kociska każdego roku dokładnie zaznaczyły nasze drzwi wejściowe. Teraz się już boją. Miłego dnia .
Syla 08:45, 28 wrz 2011

Witam ..... U mnie w nocy dolało , na całe moje szczęście ..... Fajnie ,że pogoda mi sprzyja i jak tu się nie brać za łopatę Miłego dzionka
Joanka 09:04, 28 wrz 2011

Witam porannie

Sylwuś miłej pracy

U nas deszczu jak na lekarstwo....
Martek 11:56, 28 wrz 2011

Witajcie ,zapowiadali,że we środę trochę chłodniej .Świetna okazja do przesadzania ...roślin oczywiście Deszczu jednak u mnie nie widać
Jak ktoś reflektuje na kundelka to proszę się zapisywać oddam w prezencie ...;(
Joku 12:17, 28 wrz 2011

W nocy wolę spać niż cudze koty podglądać Nie wiem czy łapie gryzonie, ale wiem, niestety, że sobie toaletę w różnych miejscach robi i strasznie mnie to wkurza, po swoim psie sprzątam, to mój wybór, ale sprzątanie po cudzym kocie to przymus a tego nie lubię, oj nie lubię

Kasiu, mogę tylko współczuć. Mam ten sam problem. Idąc przez ogród trzeba patrzeć pod nogi, żeby nie wdepnąć.