Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Pogaduchy skowronków

Pogaduchy skowronków

Basiaw 13:56, 28 wrz 2011

Joku napisał(a)

Kasiu, mogę tylko współczuć. Mam ten sam problem. Idąc przez ogród trzeba patrzeć pod nogi, żeby nie wdepnąć.

U mnie aż tak źle, żeby wdepnąć to nie jest, ale jak widzę rozgrzebaną rabatę w charakterystyczny koci sposób, to mnie coś trafia.
Pod podestem werandy mieliśmy wysypany piasek, koty to wyczuły i sobie toaletę zrobiły, trzeba było nasypać grubą warstwę kamyków, w tym nie grzebią. Ktoś ma koty a ja wydatek na kamienie, żeby zniechęcić je do załatwiania Do tego na cokole domu w różnych miejscach są "duszki", na 99% ślady kocurów
hanka_andrus 07:03, 29 wrz 2011

Skowronki! Pobudka! Dzień na dworze! Jeszcze tylko czwartek i piątek! I wolne!
zbigniew_gazda 07:56, 29 wrz 2011

Melduję się Haniu. Ciąg dalszy pięknej pogody. U mnie jeszcze czwartek , piątek i.... weselisko na wyjeździe . Oj będzie gimnastyka - taneczna . Będą obroty , przysiady , kucki i inne figury. A może jakaś latorośl podaruje dziadkowi chusteczkę haftowaną ? Kto to wie .
kaisog1 08:26, 29 wrz 2011

Witajcie

Świeci słoneczko, życ sie chce

Ojjjj Zbyszku to sie będzie działo.... tylko nie zakładaj butków w kartę bo od kobitek się nie odpędzisz i może byc niebezpiecznie
zbigniew_gazda 08:33, 29 wrz 2011

kaisog1 napisał(a)
Witajcie

Świeci słoneczko, życ sie chce

Ojjjj Zbyszku to sie będzie działo.... tylko nie zakładaj butków w kartę bo od kobitek się nie odpędzisz i może byc niebezpiecznie

Gosiu te butki mają od spodu gumę czarną i nie nadają się do tańca. Hi hi hi - pomarzyć można. Na weselisku dla mnie najważniejsze jest miłe wesołe towarzystwo , dobra orkiestra
Joanka 08:57, 29 wrz 2011

Pozdrawiam słonecznie

Ach wesele..... poszłabym z przyjemnością, tylko nie mam do kogo.....
Wszyscy się pożenili dwa lata temu, hurtem wyszło
Syla 09:08, 29 wrz 2011

Joanka napisał(a)
Pozdrawiam słonecznie

Ach wesele..... poszłabym z przyjemnością, tylko nie mam do kogo.....
Wszyscy się pożenili dwa lata temu, hurtem wyszło

Witam słonecznie .... od rana cudnie świeci i brrrr jest zimno .... no ale ..... jesień miłego dzionka...

A u mnie szykuje się weselicho w przyszłym roku w maju i nie wiem jak to się będzie miało z wyjazdem do Anglii
ell 09:14, 29 wrz 2011

Witajcie wszyscy!
Słonecznie od samego rana, a po domu snuje się od samego rana zapach szarlotki. Dzisiaj u mnie bierzmowanie. Przyjadą rodzice z siostrą. Zapowiada się wspaniały dzień, choć jak zwykle zabiegany.
Basiaw 07:00, 30 wrz 2011

Dzień dobry Skowronkom

Jak dobrze, że jutro sobota, nie trzeba się zwlekać z wyrka już po 5ej. W niedzielę nie pośpię, bo jadę na wycieczkę do naszych tysiącletnich przyjaciół, jak to jakiś kabaret mówił, ale jutro spokojny, leniwy poranek.
Miłego dnia wszystkim życzę, bo pogoda chyba nadal będzie nas rozpieszczać.
hanka_andrus 07:57, 30 wrz 2011

Słonecznie witam całą ogrodowiskową Polskę!