Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Pogaduchy skowronków

Pogaduchy skowronków

maria_kalino... 10:24, 19 lut 2011

Marta, odłóż ten aparat i pokaż bużkę, którą napewno masz ładną. Wygląd i tusza bardzo często nie zależą od nas. Ja całe życie chciałam przytyć i nic z tego. Wystarczy mi nie zjeść jednego obiadu i już mam 2 kg mniej. Głowa do góry, nie ważna sylwetka, tylko to co ma się w głowie. Pozdrawiam.
hanka_andrus 10:26, 19 lut 2011

Hej skowronki,skowroniątka!
Za oknem ZERO-zero słońca,zero opadów ,zero wiatru,temperatura też zero!
Ale ja ............ zerem nie jestem,swoją wagę mam,może nawet zbyt dobrą.
Pozdrawiam serdecznie w sobotni poranek!
Życzę dnia bez niespodzianek!

Danusza 10:27, 19 lut 2011

witaj Mario podniosłaś mnie na duchu ja to nawet po wodzie utyje mój grzech jedyny to słodycze!!! nie pale , nie piję ale słodkiego nie odmówię ale widac taka uroda u nas w rodzinie wszystkie puszyste babki
Danusza 10:28, 19 lut 2011

hahaha Hania wrzuciła optymizmu garstkę i od razu pojaśniało!
Joku 12:33, 19 lut 2011

Danusza, u mnie ten sam grzech. Nie piję, nie palę, ale uwielbiam słodycze. No i przez całą zimę przemieszczam się od komputera w pracy do komputera w domu. A chciałabym być tak jak Danusia M. o jakieś 10 kilo młodsza. Oby do wiosny w ogródku!
Martek 15:25, 19 lut 2011

maria_kalinowska napisał(a)
Marta, odłóż ten aparat i pokaż bużkę, którą napewno masz ładną. Wygląd i tusza bardzo często nie zależą od nas. Ja całe życie chciałam przytyć i nic z tego. Wystarczy mi nie zjeść jednego obiadu i już mam 2 kg mniej. Głowa do góry, nie ważna sylwetka, tylko to co ma się w głowie. Pozdrawiam.

Twarz nie jest proporcjonalna do dołu ,a samej dolnej części nie będę przedstawiać))
Dziękuję za miłe słowa.Ja wiem ,że najważniejsze to zdrowie nie uroda.Chociaż otyłość nie koniecznie idzie z nim w parze...
Ja oczywiście na razie nie narzekam ,ale z kondycją to nie jest już najlepiej.
Martek 15:26, 19 lut 2011

Joku napisał(a)
Danusza, u mnie ten sam grzech. Nie piję, nie palę, ale uwielbiam słodycze. No i przez całą zimę przemieszczam się od komputera w pracy do komputera w domu. A chciałabym być tak jak Danusia M. o jakieś 10 kilo młodsza. Oby do wiosny w ogródku!

Ja usprawiedliwiam się tak jak koleżanki.Moim nałogiem są łakocie
monteverde 16:33, 19 lut 2011

za chwilkę na "domo" o ogrodach angielskich program
Martek 18:35, 19 lut 2011

jotka napisał(a)
U mnie niestety niebo zasnute chmurami, bez śniegu, -3, ale mam swoje słoneczko, bo M. na weekend przyjechał;
może zdążymy zajrzeć na działkę
o przycinaniu drzew nie ma jeszcze mowy bo M. po zabiegu operacyjnym nie może się jeszcze forsować ;(

miłego dnia
Spokojnie jeszcze jest czas na działkę ,a mąż niech wydobrzeje jak należy to łatwiej przyjdzie mu pomagaćJotka Ty też nabieraj sił ,chętniej się będzie pracowało
mysza 19:11, 19 lut 2011

Witajcie kochani , długo nie zaglądałam na forum , ależ tu się dzieje . Jedni nasiona kupują , innym już kiełkują , kopalnia pomysłów i wiedzy , tyle nowych wątków i ogrodów do odwiedzenia . Dziś to i nocnych marków przywitam , żeby być na bieżąco , ale może być ciężko bo zazwyczaj o 21.00 moja jedna noga jest już w sypialni . Po całym tygodniu nareszcie chwila wytchnienia w Waszych ogrodach a i jeszcze jedno, upiekłam właśnie ciasto drożdżowe według przepisu chyba Mai jak się nie mylę ,no wyszło super a mąka baaaaaaardzo mnie nie lubi