Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 16:21, 08 kwi 2013

Klamber napisał(a)
Bogdziu, widziałem Twój zimowy ogród, zawsze pięknie wygląda i gęsi też mi wpadły w oko, u mnie latają bardzo nisko i ciężko mi zrobić ładne zdjęcie. Mam dużo ładnych ptaszków, może dziś choć co nieco wstawię w ptakach. Pozdrawiam wiosennie

Robert Ty teraz naczelny fotograf przyrody na Ogrodowisku. Tyle zdjec wsztawiasz , wszystkie bardzo ciekawe.Dzięki za gesi, kwiatki i pozostałe zdjęcia. Do tego ciekawie opisujesz sytuacje. Fajnie sie czyta.Pozdrawiam serdecznie.
eliza3 16:26, 08 kwi 2013

Zaglądam, a tu takie smutne opowieści o ptakach... ale cóż to się często zdarza, ja spacerując dzisiaj po swoim ogródku też znalazłam ptasie piórka... mam nadzieję tylko, że ptaszek uszedł z życiem...
Teraz kiedy ptaszki wygłodniałe, stały się mniej czujne... a koty zachęcone słoneczkiem polują.
Pozdrawiam cieplutko, u mnie śnieg powoli topnieje.
Bogdzia 16:39, 08 kwi 2013

eliza3 napisał(a)
Zaglądam, a tu takie smutne opowieści o ptakach... ale cóż to się często zdarza, ja spacerując dzisiaj po swoim ogródku też znalazłam ptasie piórka... mam nadzieję tylko, że ptaszek uszedł z życiem...
Teraz kiedy ptaszki wygłodniałe, stały się mniej czujne... a koty zachęcone słoneczkiem polują.
Pozdrawiam cieplutko, u mnie śnieg powoli topnieje.

bezsili jesteśmy wobec tych kotów. To sprytne bestie znajdą sposób by zapolowac i jak juz pisałam jest ich za dużo.Żal tych biednych ptaków. U mnie śnieg też topnieje , jak dla mnie stanowczo za wolno ale biorąc pod uwagę mroźne noce to moze topnieje w sam raz. Pozdrawiam Elizko. Smutno mi się zrobiło po tej przygodzie z czyżykiem.
Mala_Mi 16:47, 08 kwi 2013

pobieżnie doczytałam..
Bogdzia 16:52, 08 kwi 2013

asc napisał(a)
pobieżnie doczytałam..

Widzę ze bardzo jestes dzis zabiegana.
Urszulla 17:12, 08 kwi 2013

żal ptaszka, że nie przeżył.
zima taka u Ciebie jak u mnie, ale śnieg chroni na razie roślinki.
Madzenka 18:48, 08 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)
Dajanko masz rację to słońce odbija sie od śniegu i oślepia. Ja na stałe mam okulary , niestety nie przyciemniane bo miałam poprzednio i mnie denerwowały wieczorem były za ciemne . Nie noszę przeciwsłonecznych bo bez normalnych źle widzę a dwóch par nie założę. Śnieg stopnieje i będzie dobrze. Ja sie cieszę z wiosny a moja córka narzeka ze zimno sie u niej robi. Trudno mi sie cieszyc jak ona narzeka.Tyle tylko że u niej ponizej zera tem nie spada wiec to jej zimno nie takie jak moje. Pozdrówka.

Bożenko na nartach praktycznie nie zdejmowałam gogli...bo słońce tak oślepiało, że aż oczy bolały. Przy takim ostrym kwietniowym słońcu to może być niebezpieczne dla oczu. Datego proszę dbaj o oczka dla Ciebie i dla nas

A jutro deszcz rozpuści śnieg
Bogdzia 18:51, 08 kwi 2013

Urszulla napisał(a)
żal ptaszka, że nie przeżył.
zima taka u Ciebie jak u mnie, ale śnieg chroni na razie roślinki.

Niech te przymrozki miną to i my będziemy miec kwiatki . Jak u nas będą krokusy to u innych pewnie róże.
Bogdzia 18:52, 08 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

Bożenko na nartach praktycznie nie zdejmowałam gogli...bo słońce tak oślepiało, że aż oczy bolały. Przy takim ostrym kwietniowym słońcu to może być niebezpieczne dla oczu. Datego proszę dbaj o oczka dla Ciebie i dla nas

A jutro deszcz rozpuści śnieg

Jeszcze nie rozpuści , za dużo go jest. Oczy co jakiś czas wymuszają na mnie wyłączenie komputera.
agata19762 21:29, 08 kwi 2013

zostawiam pozdrowienia Bogdziu