Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 18:49, 12 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko pozdrawiam moimi niebieskimi krokusami.
Pytałaś się dlaczego tylko biale . Zatem są

Marzenko , no zatkało mnie po prostu. Śliczne . Nie mam takich . napisz jak sie nazywają. I ta ogromna ich ilośc. Cudne.
Bogdzia 18:51, 12 kwi 2013

Kasiek napisał(a)
Pierwszy tulipanek tej wiosny u mnie

Pozdrawiam wiosennie.

Kasiu u Ciebie już tulipanek a ja wyglądam pierwszego kwiatka byle jakiego. Jest nadzieja ale kwiatka jeszcze nie ma. Pozdrówka ślę.
Kasiek 18:53, 12 kwi 2013

Bogdziu ani sie nie obejrzysz i u Ciebie beda wiosenne pieknosci A jak juz zakwitna Twoje rododendrony to bedzie raj na ziemi
Bogdzia 18:57, 12 kwi 2013

Urszulla napisał(a)
Bogdziu, mam nadzieję że śnieg u Ciebie zszedł w większości. U mnie przez jedną noc cała woda umknęła, a zalewało nas okropnie przy roztopach.
Rudzik wyszedł fantastycznie- jesteś niesamowita z tymi eksepymentami komputerowymi...wygląda jakby na !Maja się przygotowywał
Pozdrawia, sezon otworzyłam wczoraj

Ula dziś troszkę popadało a właściwie pomżyło ale efekt niesamowity, mnóstwo śniegu na ogrodzie zniknęło jak za dotknięciem czrodziejskiej różdżki a jeszcze kilka godzin temu było go pełno. Nie powiem że teraz nie ma ale gdyby tak jeszcze w nocy popadało to może by rano go nie było . Teraz zacznie się era kwiatkowa, nareszcie.Co do eksperymentów to wiadomo ja w moim wieku komputerowa nie jestem ale jak mi się trafił fajny i łatwy program to próbuję co się da z niego wycisnąc i fajnie się tym bawię. A to dla Ciebie.

Bogdzia 18:58, 12 kwi 2013

Kasiek napisał(a)
Bogdziu ani sie nie obejrzysz i u Ciebie beda wiosenne pieknosci A jak juz zakwitna Twoje rododendrony to bedzie raj na ziemi

Taka miejmy nadzieję bo w rolnictwie i ogrodnictwie tylko nadzieję miec można.
Bogdzia 19:00, 12 kwi 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Bogdziu, mam nadzieję, że u ciebie śniegu już niewiele?

Agnieszko niespodziewanie w ciągu paru godzin bardzo dużo ubyło. Jeszcze trochę deszczu mi potrzebne ale nie jest źle.Pozdrówka.
Welka 20:24, 12 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)

Moje kapurki też jeszcze na jabka przylatują ale już mniej.Zaczęło w końcu i u mnie padac a właściwie mżyc ale dobre i to. Krokusy odkopane ze śniegu i będe ostatnią u której zakwitną bo już sa nawet u Ani -art i Andziulki czyli na tzw biegunie zimna w naszym kraju.

Bogdziu, u mnie jeszcze też nie ma krokusów, ale już w niedzielę powinny zakwitnąć w całej okazałości(moi rodzice co prawda już mają, ale u nich wsadzone w najbardziej słonecznym miejscu). Teraz już do wiosny z górki
Pozdrawiam
ana_art 20:38, 12 kwi 2013

Dziewczyny mają rację, każdy ma krokusy... nikt nie ma takich rh jak TY
monteverde 00:34, 13 kwi 2013

Bogdziu co to za ptak dzisiaj 3 rządziły na stołówce
Bogdzia 06:59, 13 kwi 2013

Ewelinka231281 napisał(a)

Bogdziu, u mnie jeszcze też nie ma krokusów, ale już w niedzielę powinny zakwitnąć w całej okazałości(moi rodzice co prawda już mają, ale u nich wsadzone w najbardziej słonecznym miejscu). Teraz już do wiosny z górki
Pozdrawiam

Ewelinko dzięki za wizytę. U mnie po wczorajszym deszczyku zostało już bardzo mało śniegu. Jeszcze rano odkopywałam krokusy spod całkiem wysokiego śniegu a dziś większośc ogrodu już bez śniegu. Myślę że teraz moje roslinki popędzą w ślad za tymi które u innych już dawno kwitną. Mam nadzieję ze podobnie jest i u Ciebie i jak wrócę z zakupów to wejde obejrzec.