Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

Joasia 15:39, 14 kwi 2013

Bogdziu, obiecane zdjęcia mojego rododendrona (chyba???).

[img]http://1.bp.blogspot.com/-rCvedaCrd8Y/UWql5zS2DiI/AAAAAAAAEs8/Bo4bewOsAR0/s640/P1110316.JPG][/img]

[img]http://1.bp.blogspot.com/-OemZxv-z8QI/UWqmAQGQg6I/AAAAAAAAEtQ/jmK5B6_nxmI/s640/P1110318.JPG][/img]
Sebek 15:40, 14 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)

Ja już przestałam hiacynty kupowac bo tylko nornice uczte miały. Za krokusy też sie zabrały i sporo ich zjadły . Mam jedno zdjecie jak to wyglada. Z całej grzadki pozostał tylko jeden krokus a wszędzie korytarze nornic. Na zdjeciu jest tylko fragment.

U mnie na jednej rabacie też duuużo krokusów zjadły - no ale już nic na to nie poradzimy....Pozdrawiam
Joasia 15:44, 14 kwi 2013

Ups? Nie wiem dlaczego ale w trybie edyzji zdjęcia widzę a jako post już się nie pokazują.
A może tylko w mojej przeglądarce coś nie działa?

danuta_szwajcer 15:46, 14 kwi 2013

Bożenko miłej "wnuczkowej" niedzieli sama radosc tez tak lubietez co roku dokupuje krokusy bo nornice mi je wyjadaja a tu sie czeka cala zime by nacieszyc oczy ich pięknym widokiem Pozdrawiam
Urszulla 16:44, 14 kwi 2013

Bogdziu, dla Ciebie z dzisiejszego spacerku coś energetycznego

Gabriela 16:49, 14 kwi 2013

A my dzisiaj upolowaliśmy śliczną żabę, no i zapraszam do siebie na oglądanie tej żaby i moich krokusów. To są jednak dziwne kwiatki, sadzisz 100 cebulek i mało co je widać. Pozdrawiam.
Ewa 16:58, 14 kwi 2013

Bogdziu pozdrawiam i donoszę, że nie zawsze piszę , ale kukam
Bogdzia 18:46, 14 kwi 2013

Gabrysia_ napisał(a)
U mnie od rana słońce świeci!
Pogoda piękna!

Gabrysiu fajnie ze miałaś piękny dzień . U mnie nie było az tak pięknie ,raczej pochmurnie ale nie narzekam bo ciepło było .Pozdrawiam.
Bogdzia 18:48, 14 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

Bożenko życzę pieknego słonecznego wnuczkowego dnia

dzięki Marzenko. Słoneczny nie był ale był ciepły i miły i to wystarczy.
Bogdzia 18:53, 14 kwi 2013

asc napisał(a)

Za rok będzie więcej jak u mnie Jak na taka zimę świetnie sobie radzą.... a lodu masz w oczku straszną ilość..

aniu już zaczynam wątpic bo właściwie z roku na rok prawie nic mi nie zostaje, albo wymarzną albo nornice zjedzą. Są głównie te sadzone ostatnio i też nie wszystkie.Myślę że niezawodne bedą te od Hani bo jak u niej tak się rozrosły to moze i u mnie.Ty pokazujesz wiele miesc które pokazywalaś w tamtym roku a ja nie mam ani jednego miejsca do pokazania które by było w tamtym roku . Nie martwie sie tym bardzo bo na szczęście krokusy sa dośc tanie i można kupowac ale denerwuje mnie to że nie sadzę tam gdzie wiem że były a na wiosnę to miejsce świeci pustkami.Fajnie że troche się pokazałas . zdrowiejszybko .