Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:30, 20 maj 2013

Justyna napisał(a)
Bogdziu, jak w raju Jestem zachwycona!

Daleko do raju , właściwie dopiero zaczynają, sa spóźnione w stosunku do ubiegłego roku ale wiecej zakwita bo w tamtym rh mocno podmarzły.
Bogdzia 21:31, 20 maj 2013

Gabriela napisał(a)
Rok temu mogliśmy to wszystko oglądać na żywo, pięknie było.

dzieki za dobre słowo ale nie było aż tak pieknie bo duzo zmarzło a w tym roku spóźnione i stale jest coś nie tak.
baraga1904 21:33, 20 maj 2013

...ależ pięknie w Twoim ogrodzie...
...chyba byłyśmy na tym samym targu roślin w Amsterdamie ..tylko ja 3 tygodnie temu....
Bogdzia 21:33, 20 maj 2013

GorAna napisał(a)
Bogdziu cudnie u Ciebie

Dzięki Aniu , potrzebuję żeby było cudnie w piątek i jeszcze trzy dni po nim ale czy sie uda?
Bogdzia 21:34, 20 maj 2013

baraga1904 napisał(a)
...ależ pięknie w Twoim ogrodzie...
...chyba byłyśmy na tym samym targu roślin w Amsterdamie ..tylko ja 3 tygodnie temu....

Bardzo możliwe. Co kupiłaś bo my nic , doszłyśmy do wniosku ze lepiej kupic jesienia.
yolka 21:42, 20 maj 2013

Bogdzia napisał(a)

Jak będzie okazja jedz do Keukenhof bo warto a do mnie tez można wpasc w sobotę o 11.

Dziękuję, poczułam sie bardzo zaszczycona. U mnie nadal forma "P" zniżkuje, ale jak będzie lepiej, to na przyszły rok zapisuję się. Pozdrawiam
Bogdzia 21:48, 20 maj 2013

yolka napisał(a)

Dziękuję, poczułam sie bardzo zaszczycona. U mnie nadal forma "P" zniżkuje, ale jak będzie lepiej, to na przyszły rok zapisuję się. Pozdrawiam

Zacznij zbierac ,nam wyszło tanio bo podróż autobusem , troszke niewygody ale co to za problem .
monteverde 21:54, 20 maj 2013

Bogdziu obejrzałam ponad 10 stronic, Kaukenfoff przepiękne, ale jak przeszłam na Twoje zdjęcia, to żebyś nie napisała, że Twoje to bym nie odróżniła kubeczki bardzo mi się podobają, bo są z ptakami, których u mnie zima było najwięcej, bogatki i mazurki czytam, że masz po podróży problemy zdrowotne, pij dużo skrzypu jak radzą dziewczyny, serdecznie pozdrawiam
Poziomka 21:54, 20 maj 2013

Bogdzia napisał(a)

Dzięki Aniu , potrzebuję żeby było cudnie w piątek i jeszcze trzy dni po nim ale czy sie uda?

Bogdziu w piątek będzie cudnie, trzymam kciuki
Bogdzia 21:58, 20 maj 2013

monteverde napisał(a)
Bogdziu obejrzałam ponad 10 stronic, Kaukenfoff przepiękne, ale jak przeszłam na Twoje zdjęcia, to żebyś nie napisała, że Twoje to bym nie odróżniła kubeczki bardzo mi się podobają, bo są z ptakami, których u mnie zima było najwięcej, bogatki i mazurki czytam, że masz po podróży problemy zdrowotne, pij dużo skrzypu jak radzą dziewczyny, serdecznie pozdrawiam

Szkoda że sie z nami nie wybrałas , fajnie było.Skrzyp pic bede wolę skrzyp niż lekarza, ale to nie tylko ten problem mam niestety. lepiej skończyc gadanie o chorobach a rozmawiac o kwiatach. Pozdrówka. o chorobach.