Mala_Mi
12:33, 21 maj 2013

Kaukenfoff - owszem piękne. Nie da się ukryć, ale zgadzam się z Basią, że rh i azalie u Ciebie są o niebo lepsze
To Kaukenfoff powinno przyjeżdżać do ciebie na rh i azalie...
Pomijam milczeniem że Wasz ogród to dzieło 4 rąk i zero pomocy z zewnątrz do czegokolwiek.. nawet ja brałam chłopaków do robienia trawnika by pomogli urobić ziemię, czy innych ciężkich prac... a Wy to wszytko sami.... Zrobiłabym łubu dubu, ale sie znów zdenerwujesz.... ale i tak swoje wiem
Dziś nie mam czasu, ale przy śniadanku do ciebie musiałam zajrzeć.

Pomijam milczeniem że Wasz ogród to dzieło 4 rąk i zero pomocy z zewnątrz do czegokolwiek.. nawet ja brałam chłopaków do robienia trawnika by pomogli urobić ziemię, czy innych ciężkich prac... a Wy to wszytko sami.... Zrobiłabym łubu dubu, ale sie znów zdenerwujesz.... ale i tak swoje wiem

Dziś nie mam czasu, ale przy śniadanku do ciebie musiałam zajrzeć.