Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 16:59, 05 cze 2013

rozajerycha napisał(a)

Domyślam się,że to nie takie znowu łatwe doświadczenie.Jak na profesjonalistkę chciałaś ,żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik,ale Bożenko bez rozkwitu jest u ciebie ślicznie.
Martek Bożenko

fajnie ze się znów ,,objawiłaś" Mam nadzieję że u Ciebie wszystko dobrze , czego serdecznie zycze.
Mala_Mi 18:38, 05 cze 2013

http://waja.strefa.pl
Mala_Mi 18:42, 05 cze 2013

po lewej masz wybór rośłin, wchodzisz w piwonie, i masz podział na literki, oddzielna zakładka na inne... są pojedyncze koperki Cennik i widok sadzonek.. ja na ich stronie sporo przesiedziałam, ale nigdy nic nie kupowałam, ciekawe jacy są... chyba zaryzykuję Że fachowcy to świadczy chociażby to, że o tej porze pwionii nie wysyłąj tylko po 15 sierpnia Czyli zależy im na tym by rosły Sadzonki widać duże..
Ale podobają mi się te od 100 zł wzwyż
rozajerycha 18:55, 05 cze 2013

Wszystko Bogdziu na samym początku i przed nami
Nie mam internetu korzystam z gościnnego jak wpadnę na wolny ekran .
Też się cieszę bardzo bo tęsknię
popcorn 19:25, 05 cze 2013

Bogdzia napisał(a)

Weż jedno opakowanie bo coś nie mam przekonania czy to urośnie ale jest okazja to spróbuję. No to weź mi też jedna piwonię jak tak mówisz.Dzięki.

Bożenko nie namawiam, ale 7,95 - warto spróbować. Doczłapałam do cennika piwonii Ani, ale drooogo. Jak mam 100 zł dać za nie wiadomo co... to wolę na żywo poszukać. a 7,95... ryzyk fizyk
buziaki, wieczorkiem zamówię, może jutro wyślą?
Madzenka 19:45, 05 cze 2013

Bożenko u mnie mży i zimno. Nie idę obrywać kwiatków....
popcorn 19:45, 05 cze 2013

uuu, czosnku niedźwiedziego brak
Bogdzia 21:02, 05 cze 2013

asc napisał(a)
po lewej masz wybór rośłin, wchodzisz w piwonie, i masz podział na literki, oddzielna zakładka na inne... są pojedyncze koperki Cennik i widok sadzonek.. ja na ich stronie sporo przesiedziałam, ale nigdy nic nie kupowałam, ciekawe jacy są... chyba zaryzykuję Że fachowcy to świadczy chociażby to, że o tej porze pwionii nie wysyłąj tylko po 15 sierpnia Czyli zależy im na tym by rosły Sadzonki widać duże..
Ale podobają mi się te od 100 zł wzwyż

wszystko wiem ale i tak zdjec nie widzę . Potem wejde jeszcze , na spokojnie , teraz trochę z wami pogadam .
Bogdzia 21:03, 05 cze 2013

popcarol napisał(a)
uuu, czosnku niedźwiedziego brak

Weź tą jedną piwonie i zobaczymy co z tego bedzie. Trudno jak nie ma to nie ma.Pozdrówka Karola.
Bogdzia 21:09, 05 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko u mnie mży i zimno. Nie idę obrywać kwiatków....

A u mnie dziś nie padało i m troche oberwał ale większośc jeszcze do obrywania sie nie nadaje bo kwiaty wcale nie przekwitają , za to sa strasznie obciązone wodą że mało się nie połamią . zobacz jak bardzo nagięły się gałęzie od tego ciężaru i tak jest w wielu miejscach.

Wieczorem jak zapowiedzieli na jutro deszcze poleciałam troche pomóc w obrywaniu ale tych co nie przekwitają i tak nie da sie oberwac bo z liścmi się obrywają. Nie qwiem czy sie nie połamia jak jeszcze bedzie padac.Pozdrówka Marzenko.