Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 15:04, 16 paź 2013

Margarete napisał(a)
Ale sie cieszę że bedę oglądać relację z twojego ogrodu w tv.
Piekny jest ten twój widok na ogród ujęty w ramy okien, jak obraz, tyle że kto by tak potrafił namalować jak sama natura ....... Wiem że nękają cie jakies niedostatki tych obu wizyt telewizyjnych, a to pogoda nie taka, a to kwitło nie to ale zapewniam cie,że i tak na pewno wyszło super, bo ogród macie super - i tyle !
Zostawiam pozdrowienia !

Małgosiu dzięki za miłe słowa , nie bardzo umiem słuchac tych Waszych pochwał, całkiem jak Agnieszka moich , ogród jak ogród, normalka. Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 15:06, 16 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ja poproszę o informację o dacie emisji DRUKOWANYMI LITERKAMI/CYFERKAMI abym premierę obejrzała. Bo po fakcie juz nie będzie takiego napięcia
Czekam ciepliwie

Podobno dają płytę z nagranym programem , jeśli dadza przed programem to będę mogła ocenic czy warto kogoś zawiadamiac , gorzej jeśli dadzą po programie.
Bogdzia 15:12, 16 paź 2013

jotka napisał(a)
Bogdziu, z każdym kolejnym zdjęciem z Waszego ogrodu cieszę się jeszcze bardziej, że byłam, spacerowałam, podziwiałam, dotykałam, wąchałam, ... po prostu byłam całą sobą
Miłego dnia

Jolu a ja też często mysle o tym jakie miałam szczęście ze wtedy do nas przyjechaliście. Dzis byłoby to dużo trudniejsze. Nawet wtedy pisałam ze gościc Ciebie to wielki zaszczyt i przyjemnośc , nadal tak uważam i choc nie pisze o tym to często myślę że super ze wtedy udało się Ciebie poznac.Mam nadzieje ze jeszcze się spotkamy czego i Tobie i sobie i innym bardzo życzę.Buziaki przesyłam.
Bogdzia 15:14, 16 paź 2013

popcarol napisał(a)
Cudne zdjecia!! Ale kolory! Ja tez prosze o drukowane info kiedy TEN odcinek w TV

pozdrawiam, milego dnia!!

Karola dzięki za odwiedziny.No może Tobie w tajemnicy powiem.
Bogdzia 15:19, 16 paź 2013

hanka_andrus napisał(a)
Bożenko, mam nadzieję, że zdrowie, mimo stresu w normie. Życzę Wam obojgu zadowolenia z Waszej pracy w ogrodzie, a dla nas nauka stąd wynika, że konsekwencja to najistotniejszy punkt pracy ogrodnika.
Buziaczki z pozdrowieniami.

Haniu zdrowie nieco szwankuje , troche kaszlę ale na szczęscie katar skończył się po jednym dniu .Muszę jeszcze z tym kaszlem powalczyc , moze i jego by nie było ale wczoraj zbyt długo byłam na powietrzu i dużo gadałam a moje nauczycielskie gardło od razu zaczyna chorowac Mam nadzieje ze dlugo chora nie bede.Dzięki ze wpadłas i też buziaczki przesyłam i powiem Ci że juz zaczynam myślec o kwiatach które od Ciebie dostałam , czy w tym roku juz zadomowione u mnie pokażą swoja urodę.
Bogdzia 15:22, 16 paź 2013

asc napisał(a)
Bogdzia.. nie masz obowiązku składania rewizyt.. bardziej skup się na pokazywaniu swojego ogrodu .... bo nic tak nie cieszy jak spacer u Ciebie.... nawet jak to wirtualny spacer.....
Agnieszka loczki - podzielam zdanie.. niech sie rumieni.. jesienią zmiana na kolor pąsowy czy czerwony jest rzeczą normalną

Aniu obowiazku nie ma , pewnie ,ale i u innych sa sliczne ogrody które się z przyjemnościa ogląda, włsciwie po to przyszłam na Ogrodowisko. Agnieszka jak się zarumieni będzie jeszcze piekniejsza. Świetna dziewczyna , miał facet szczęscie ze ją dostał.
Bogdzia 15:27, 16 paź 2013

EPODLAS napisał(a)

Buzię rozwarłam z zachwytu. I takie widoki masz na wyciągnięcie ręki Bogdziu, a ja blokowa kobitka, i zazdroszczę wam szczerze tych pięknych ogrodów pod ręką. Na szczęście mam tą działkę i piękne tereny wokół. Pozdrówka

Bożenko tez miałam kiedyś działkędakeko od mieszkania, taką pracownicza i do tego małe dzieci i brak samochodu, nie było to fajne a i tak się cieszyłam. Ogród przy domu to komfortowa sytuacja, nawet jak sie z domu nie wyjdzie to przez okno cieszy. Twój ogród nadrabia te niedostatki piękną okolicą, a moze uda Ci sie jeszcze wybudowac na działce chociaz mały dom taki na spokojna starośc? Myślałas o tym???No nie żebys juz do starości sie zbliżała ale tak na przyszłośc.
Bogdzia 15:29, 16 paź 2013

Pszczelarnia napisał(a)

Ja chętnie czytam tak mądre zdania i opinie.

Ewuś miło Cię widziec. Pozdrówka ślę.
Bogdzia 15:31, 16 paź 2013

Kindzia napisał(a)
Trochę tego czytania miałam...ale się znowu naoglądałam......
Obraz piękny i wiosną, i latem, i jesienią...gdzie ja tego klona u siebie wcisnę...

Buziaczki

Kasiu klon jest konieczny w ogrodzie to piekna koronkowa konstrukcja z listeczków i do tego kolory w zależności od gatunku, jednego musisz miec , nie wyobrazam sobie innej możliwości.
Bogdzia 15:33, 16 paź 2013

Ewa napisał(a)

Zdjęcie piękne Bogdziu

A ja dla Ciebie zostawiłam u siebie różę, ale pozwolę sobie jeszcze u Ciebie wgrać z najlepszymi życzeniami ....troszkę spóźnionymi....samych ciekawych,słonecznych, radosnych i miłych dni

Ewuś zajrzałam juz do Ciebie dzisiaj ale nie byłam zalogowana i nic nie pisałam . Za piekną różę dziekuje.Tobie buziaki przesyłam .