Małgosiu dzięki za miłe słowa , nie bardzo umiem słuchac tych Waszych pochwał, całkiem jak Agnieszka moich , ogród jak ogród, normalka. Pozdrawiam serdecznie.
Podobno dają płytę z nagranym programem , jeśli dadza przed programem to będę mogła ocenic czy warto kogoś zawiadamiac , gorzej jeśli dadzą po programie.
Jolu a ja też często mysle o tym jakie miałam szczęście ze wtedy do nas przyjechaliście. Dzis byłoby to dużo trudniejsze. Nawet wtedy pisałam ze gościc Ciebie to wielki zaszczyt i przyjemnośc , nadal tak uważam i choc nie pisze o tym to często myślę że super ze wtedy udało się Ciebie poznac.Mam nadzieje ze jeszcze się spotkamy czego i Tobie i sobie i innym bardzo życzę.Buziaki przesyłam.
Haniu zdrowie nieco szwankuje , troche kaszlę ale na szczęscie katar skończył się po jednym dniu .Muszę jeszcze z tym kaszlem powalczyc , moze i jego by nie było ale wczoraj zbyt długo byłam na powietrzu i dużo gadałam a moje nauczycielskie gardło od razu zaczyna chorowac Mam nadzieje ze dlugo chora nie bede.Dzięki ze wpadłas i też buziaczki przesyłam i powiem Ci że juz zaczynam myślec o kwiatach które od Ciebie dostałam , czy w tym roku juz zadomowione u mnie pokażą swoja urodę.
Aniu obowiazku nie ma , pewnie ,ale i u innych sa sliczne ogrody które się z przyjemnościa ogląda, włsciwie po to przyszłam na Ogrodowisko. Agnieszka jak się zarumieni będzie jeszcze piekniejsza. Świetna dziewczyna , miał facet szczęscie ze ją dostał.
Bożenko tez miałam kiedyś działkędakeko od mieszkania, taką pracownicza i do tego małe dzieci i brak samochodu, nie było to fajne a i tak się cieszyłam. Ogród przy domu to komfortowa sytuacja, nawet jak sie z domu nie wyjdzie to przez okno cieszy. Twój ogród nadrabia te niedostatki piękną okolicą, a moze uda Ci sie jeszcze wybudowac na działce chociaz mały dom taki na spokojna starośc? Myślałas o tym???No nie żebys juz do starości sie zbliżała ale tak na przyszłośc.
Kasiu klon jest konieczny w ogrodzie to piekna koronkowa konstrukcja z listeczków i do tego kolory w zależności od gatunku, jednego musisz miec , nie wyobrazam sobie innej możliwości.