Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

elzbieta_g 16:24, 16 paź 2013

Witam! zaglądałam w ten przepiękny ogród kilkakrotnie ale brakło mi odwagi ,żeby coś napisać, bo cóż raczkująca ogrodniczka może mądrego napisać w takim idealnym ogrodzie. ale po obejrzeniu ostatnich jesiennych zdjęć nie wytrzymałam a w szczególności fotka zrobiona przez okno powala na kolana, chciałabym taki raj stworzyć kiedyś u siebie
Bogdzia 16:33, 16 paź 2013

elzbieta_g napisał(a)
Witam! zaglądałam w ten przepiękny ogród kilkakrotnie ale brakło mi odwagi ,żeby coś napisać, bo cóż raczkująca ogrodniczka może mądrego napisać w takim idealnym ogrodzie. ale po obejrzeniu ostatnich jesiennych zdjęć nie wytrzymałam a w szczególności fotka zrobiona przez okno powala na kolana, chciałabym taki raj stworzyć kiedyś u siebie

Elu nic w tym trudnego , zaplanowac , wykonac i kilka lat poczekac zeby urosło . Widzisz jakie to proste. Na Ogrodowisku jest kilku fachowców , oczywiście Szefowa , Finka ,Gosia (Gosiak) Magnolia , Danuta,ale reszta to tacy sami amatorzy jak Ty więc nie krempuj sie tylko wchodz i pisz do wszystkich. Pozdrawiam serdecznie.
elzbieta_g 17:08, 16 paź 2013

Bogdzia napisał(a)

Elu nic w tym trudnego , zaplanowac , wykonac i kilka lat poczekac zeby urosło . Widzisz jakie to proste. Na Ogrodowisku jest kilku fachowców , oczywiście Szefowa , Finka ,Gosia (Gosiak) Magnolia , Danuta,ale reszta to tacy sami amatorzy jak Ty więc nie krempuj sie tylko wchodz i pisz do wszystkich. Pozdrawiam serdecznie.

dzięki za miłe słowa te ogrody śledzę codziennie jak i kilkaset innych, musiałam okurzyć okulary bo od godzin przed kompem oczy wychodzą mi z orbit a krzaki śnią mi się po nocach pozdrawiam
Bogdzia 18:54, 16 paź 2013

elzbieta_g napisał(a)

dzięki za miłe słowa te ogrody śledzę codziennie jak i kilkaset innych, musiałam okurzyć okulary bo od godzin przed kompem oczy wychodzą mi z orbit a krzaki śnią mi się po nocach pozdrawiam

Niestety i moje oczy często sie buntują i muszę przerwy robic. Pozdrawiam Elu.
Bogdzia 18:56, 16 paź 2013

Dla Hani ale i dla innych jeśli sa ciekawi moje dzisiejsze zakupy. (a miałam już wszystko posadzone-teraz znów robota bedzie)

hanka_andrus 19:13, 16 paź 2013

Ślicznie dziękuję! Ja w tym roku zaszalałam z tulipanami i hiacyntami. Jak mi nornice ich nie zjedzą, to trochę tego będzie.
Ten pierwszy to zimowit? Piękny!
Tulipana rococo też mam, ale u mojego płatków ma być zielona.
Buziaczki załączam
Urszulla 19:35, 16 paź 2013

Bogdziu, czytam od rana wszystkie posty
Ciekawa również jestem programu TV,
ale z zasady jestem w pełni przekonana,
że najlepszy program Ty kręcisz nam przez cały rok
Agania 20:07, 16 paź 2013

Bogdziu, bajeczne kolory jesieni u Ciebie, wielkość dojrzałych drzew potęguje ten efekt, możesz mi zdradzić, ile Twój ogród ma już lat? Szykują się emocje na TV, też czekam na emisję, nawet Ci napiszę, że nie mogę się już doczekać, i cebulowych sobie nie odpuściłaś. Ja pewnie się zbiorę do sadzenia dopiero w listopadzie jak już będzie śnieżyć i zrobi się wietrzna, przenikająca mrozem pogoda to polecę sadzić, tak już mam
eliza3 20:36, 16 paź 2013

Bogdzia napisał(a)

Dla Ciebie Aniu i również dla innych dzisiejsza zamglona panorama ogrodu. To zdjęcie jest połączeniem trzech innych które były robione z jednego miejsca, tak po prostu jak się gdzieś stanie i człowiek się rozgląda.Nowoczesne aparaty potrafią od razu łączyc taką panoramę , trzyma sie migawkę i obraca i aparat robi z tego jedno panoramiczne zdjecie.To zostało połączone w programie Photoscape.

Bardzo piękne zdjęcie, teraz mamy trochę szersze spojrzenie na Twój ogród
Pozdrawiam cieplutko, u nas cały dzień padało, ale deszcz potrzebny jesienią, więc się cieszę
GorAna 20:39, 16 paź 2013

Bogdzia napisał(a)
Dla Hani ale i dla innych jeśli sa ciekawi moje dzisiejsze zakupy. (a miałam już wszystko posadzone-teraz znów robota bedzie)

Protestuję, protestuję!!!...toż to konkurencja

Bogdziu panorama ogrodu przepiękna
Pozdrawiam