Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

gierczusia 18:06, 17 paź 2013

agniecha973 napisał(a)
Ale tu o honor idzie! Karolina obiecała u siebie na wątku już żadnych zakupów w tym roku nie robić

... Haha .. Jakbym siebie słyszała
hanka_andrus 18:26, 17 paź 2013

Ja na pewno już żadnych zakupów w tym roku nie zrobię.
Przynajmniej ogrodowych. Zostało mi tylko posprzątać liście, jak spadną i okopczykować róże. Trawnika już nie koszę. To będę musiała grabiami te liście zgarniać. Całe szczęście, że nie mam dużych drzew.
A tak, to już wszystkie cebulki posadzone, Co miałam przesadzić, przesadziłam, nawóz podłożony, teraz tylko poproszę o łagodną zimę, żebym mogła z pieskiem na spacery wychodzić.

Bożenko, Twój ogród w Mai zrobi furorę, fotografowie będą się na listę wpisywać, żeby u Ciebie móc zdjęcia robić. Wykorzystuj to. Za każda sesję ślubną, komunijną 500 złociszy albo i więcej. Będzie na nawóz i opryski.
Ludzie mają brzydsze ogrody, a za takie korzystanie z prywatności, kasę biorą.
Pozdrawiam.
Bogdzia 18:56, 17 paź 2013

hanka_andrus napisał(a)
Ja na pewno już żadnych zakupów w tym roku nie zrobię.
Przynajmniej ogrodowych. Zostało mi tylko posprzątać liście, jak spadną i okopczykować róże. Trawnika już nie koszę. To będę musiała grabiami te liście zgarniać. Całe szczęście, że nie mam dużych drzew.
A tak, to już wszystkie cebulki posadzone, Co miałam przesadzić, przesadziłam, nawóz podłożony, teraz tylko poproszę o łagodną zimę, żebym mogła z pieskiem na spacery wychodzić.

Bożenko, Twój ogród w Mai zrobi furorę, fotografowie będą się na listę wpisywać, żeby u Ciebie móc zdjęcia robić. Wykorzystuj to. Za każda sesję ślubną, komunijną 500 złociszy albo i więcej. Będzie na nawóz i opryski.
Ludzie mają brzydsze ogrody, a za takie korzystanie z prywatności, kasę biorą.
Pozdrawiam.

Haniu odpisałam na pw.
Bogdzia 19:04, 17 paź 2013

popcarol napisał(a)

no pewnie!! ale mam kupę cebul do posadzenia, same świeże zakupy, jeszcze tej jesieni ani jednaj cebulki nie wsadziłam więc kolejnych mi raczej nie trzeba, chyba że te posadzę buziaki!

Karola ja Cie na poważnie nie namawiam , to takie zarty były ,wiadomo ze każdy wie ile chce posadzic i tyle kupuje , troche sie z Tobą chciałam podroczyc , może to źle wypadło.Fajna z Ciebie dziewczyna o czym doskonale wiem i dlatego sobie na zarty pozwoliłam.
Bogdzia 19:07, 17 paź 2013

agniecha973 napisał(a)
Ale tu o honor idzie! Karolina obiecała u siebie na wątku już żadnych zakupów w tym roku nie robić

Jak o honr chodzi to juz nic nie mówię a wręcz przeciwnie popieram posatanowienie Karoli. Kto jej nie zna może nie wie jaka to miła i konkretna dziewczyna , za nic nie chciałabym jej dokuczac.
Bogdzia 19:09, 17 paź 2013

gierczusia napisał(a)

Nooo widzisz ... To Maja HD musiała wynająć ,bo zwykła transmisja nie dała rady ... Tak U ciebie pięknie ... A co do przyjazdu wiosna , to Ty mnie 2 razy nie namawiaj ... Bo rzeczywiście przyjadę

Ty się ze mnie nie nabijaj Gierczusia. HD sobie zafundowali a nie dla mnie a że akurat u mnie zaczynali to przypadek. Zapraszam Cie na wiosne poraz drugi i rozumiem ze teraz Twój przyjazd już jest pewny.
Bogdzia 19:13, 17 paź 2013

Jednak nie posadziłam dziś wszystkich cebulek , jutro skończę.M dzis czyścił budki , okazało sie ze poza jedna były w tym roku wykorzystane ale w jednej coś sie stało bo sikorka martwa była , moze wiewióra ja dopadła. albo jakies inne leśne stworzenie.

bogumila 20:03, 17 paź 2013

Bodziu...piękne zdjęcie...macham....
Mala_Mi 20:22, 17 paź 2013

Cebulki zdążysz posadzić... a sikorki już bardzo aktywnie upominają się o jedzenie O domki..... widać jak oblatują wszystkie stare śmieci.....
an_tre 20:29, 17 paź 2013

Ale zaszalałaś z cebulowymi, a mnie trochę smutno się zrobiło, nie kupowałam nic tej jesieni zobaczę co ni wyrośnie z tego co mam zauroczyły mnie pełne zimowity i ciemny tulipan
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies