Bożenko miałam kiedyś działkę pracownicza ale i małe dzieci , trudno było sie na nią wybrac. Ogród koło domu to prawdziwy luksus, można sie nim cieszyc w każdej wolnej chwili. Dla kogoś kto kocha kazdy kwiatek z ogródka to jest bardzo męczace jesli nie moze w każdej chwili sie nim cieszyc.A nie myślałaś o tym by tam zamieszkac?
To mieszanka majaca za zadanie odżywic rododendrony. Składa sie z Florowitu takiego dla wszystkich roślin ( w płynie) oraz Pinivitu i żelaza , wszystko do oprysków dolistnych, tu masz zdjecia.
Można zamiast tych trzech skladników opryskac tym z lewej strony na drugim zdjęciu ale ja wolę mieszanke tych trzech.
Od rana podlwaliśmy ogród , po południu trawę a wieczorem zaczeło padac i nadal pada. Moze w końcu wszystko zacznie rosnąc a szczególnie trawka którą dzis posiałam.
Małgosiu myślę ze poczekajmy jak zakwitnie bo trudno w ciemno zgadywac. Listki ma podobne do Elite ale poniewaz wiem ze u Ciebie kwitnie już magnolia to Elite tez by już kwitła a nie kwitnie więc poczekajmy na kwiaty.