Bogdziu co to za drzewko kwitnące na różowo, chciałabym takie kupić i proszę o informację, czy listki przebarwiają się na bordowo, czy zostają zielone ? Jeśli możliwa odpowiedź na moim wątku to bardzo proszę, jeśli nie to będę szukać u Ciebie, a tak na marginesie, czy wiesz, że masz najwięcej wpisów codziennie ? Pozdrawiam wiosennie.
Agnieszko nadzięję mi dajesz , chodzę i oglądam rh i tak wczesnie nigdy nie były tak rozwinięte , mróz by je zniszczył a na pewno azalie i te wczesniejsze które juz rozchyliły pąki. każdy dzień zmienia sytuacje , dzis rozwinęla sie cała góra jednej azalii i pękło sporo pąków na jednym z moich ulubionych rh. Oby sprawdziła sie norweska prognoza a nie polska.Miłego weekendu.
To jest rajska jabłonka . Jeśli chcesz kupic to teraz najlepiej jak kwitną bo są różne. Ja mam tą i drugą Royality która ma czerwone listki i czerwone kwiaty ale tych kwiatów prawie nie widac w czerwieni liści i kupiłam kilka dni temu jeszcze jedna , taką
Ta na zdjęciu o którą pytasz ma potem listki o dziwnym kolorze , mieszanka zielonego z czerwonym i bardzo matowe , nie rzucaja sie potem w oczy w ogrodzie.
Nie wiedziałam ze mam najwiecej wpisów , skąd taka informacja? Ostatnio w zwiazku z audycją ,,Maja w ogrodzie " faktycznie dużo osób do mnie wchodziło.Pozdrówka przesyłam.
Krysiu miałam kiedys pierisa miedzy rh i uważam ze to złe połączenie. Rh szybciej rosna i później kwitną , poza kwasnym podłożem te rośliny nie pasują do siebie takie jest moje zdanie ale Ty rządzisz , jak chcesz to spróbuj , zawsze można przesadzic co i ja zrobiłam a kilka rozdałam.Pozdrówka.
Nie wiem komu wierzyc. Na jutro zapowiadaja deszcz a deszcz to niz , natomiast mróz to wyż , może wiec złe prognozy sie nie sprawdzą? Ja schowałam co mam w doniczkach do komórki głównie begonie i do wtorku na dzien bede wyjmowac a na noc chowac ale na ogrodzie chyba nic nie zabezpieczę bo jak takie duze rosliny zabezpieczyc , zreszta kiedys owinęłam klona palmowego a i tak podmarzł , na szczęscie odrósł.Pozdrawiam Aniu.