Ale się naoglądałam !!!!.spotkania zawsze są świetne ,nie dość że niezwykłe widoki twoich rabat to jeszcze świetne towarzystwo .
U mnie tez święto azalii i RH. aż sobie dokupiłam w czwartek roseum Eleganz bo fajna dziura sie w rabacie zrobiła
Mnie to też strasznie wkurza..to podobna sytuacja jak z moją wymarzona tujką zmatlic aaa... Ale w Niemczech znalazłam to znaczy sie ..edelwajsa dla Kasi a nie tujkę tujkę to w Czechach
To się Kasia ucieszy.Nie ma to jak pomoc ogrodowiskowa. Ja nieopatrznie powiedziałam ze podoba mi sie dereń płożący i klon shirasawa i ani się spostrzegłam już je mam
Mówisz fajna dziura? Pewnie ze fajna jak można cos nowego posadzic. Też mam nadzieje ze bede miala dziure na moje nowe roślinki.Na razie w doniczkach czekaja.Pozdrówka Alinko.
Bogdzia dzięki, chyba chodziło mi o Normę - taki łagodny kolor a w pączkach jeszcze lepszy - no ale raz gdzie kupić a dwa gdzie posadzić - to znana i popularna zagwozdka
a! i jeszcze widziałam niezłe szabrownictwo u Ciebie - nic tak nie cieszy jak coś upolowane na pamiątkę a potem rośnie - ja w ogrodzie mam już kilka takich egzemplarzy