Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:15, 26 maj 2015

rozark napisał(a)
odpoczęłaś, odetchnęłaś po spotkaniu?

Ogrodowisko to nie jedyni moi goscie w tym czasie , jutro mam nastepnych.I jeszcze bedą nastepni...................
Kasya 20:17, 26 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

Ogrodowisko to nie jedyni moi goscie w tym czasie , jutro mam nastepnych.I jeszcze bedą nastepni...................

bilety powinnas drukowac z otworzyc fundusz na nowe chciejstwa
Bogdzia 20:17, 26 maj 2015

makkasia napisał(a)
dziękuję, dziękuję dziękuje za Wasze spotkania bo mogę oglądać ogród Bodzi różnymi "oczami"
Dziękuję - Bodziu bajka mieszkasz w Bajce
ściskam

Kazdy kto ma ogród mieszka jak w bajce . Dzieki Kasiu.
Bogdzia 20:18, 26 maj 2015

Kasya napisał(a)

bilety powinnas drukowac z otworzyc fundusz na nowe chciejstwa

Jak widziałas nie mam gdzie juz sadzic tych chcejstw i dlatego wstęp jest bezpłatny
Kasya 20:19, 26 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

Jak widziałas nie mam gdzie juz sadzic tych chcejstw i dlatego wstęp jest bezpłatny

Bogdzia 20:20, 26 maj 2015

Kondzio napisał(a)
Oj zazdroszczę spotkania Dzięki za relację miło oglądnąć jeszcze raz Bajkowy Ogród Może go jeszcze kiedyś zobaczę

Myśle o zakończeniu spotkań ale kto wieW tamtym roku też tak myślałam.
Bogdzia 20:24, 26 maj 2015

mirkaka napisał(a)
Bogdziu, u ciebie jeden dzień nieobecności a już trzeba się cofać o kilka stron Relacje ze spotkania świetne, głównie azalie kwitną, choć Rh też już sporo zakwitło. Patrząc na zdjęcie widać ogromne krzaki Rh dopiero w pąkach, może jeszcze jedno spotkanie za dwa tygodnie żartuję
Bogdziu czy po przekwitnięciu obrywasz suche kwiaty żeby lepiej kwitły?

Te do których siegamy to obrywamy, sa jednak takie których już oberwac sie nie da. Pokazywałam dziewczynom jak zakwitł mi jeden krzak. Połowe kwiatostanów oberwalam a połowe nie i kwitł tylko na tej oberwanej połowie a na drugiej sterczały zasuszone owocostany ale kwiatów brakowało. Przy dużych krzakach jednak trzeba sie pogodzic z gorszym kwitnieniem bo nie ma dobrego sposobu by je oberwac nie łamiąc krzaka.
Bogdzia 20:26, 26 maj 2015

Kasik napisał(a)
I ja też się cofam, cofam- ale u mnie to już norma- podczytuję sobie w wolnej chwilce, a jak mam ciut więcej czasu, to lecę długo w tył i ciurkiem czytam.

Spotkanie- nie mogło być inaczej- wprawiło wszystkich w stan największej euforii, nie wiedzieć kiedy naładowało pozytywna energią, ale i nam-ogladającym- troszkę jej skapnęło.
Chciałoby się być z Wami, no ale nie zawsze można.
U nas -jak widziałaś- też azaliowo i rododendronowo.

Buziaki przesyłamy - pozdrawiamy serdecznie.

Bedziecie miec jak u mnie bo sporo już macie rh. Również buziaki śle i pozdrówka.
Bogdzia 20:28, 26 maj 2015

danuta_szwajcer napisał(a)
Obejrzałam z zachwytem relacje ze spotkania, lubię takie zdjęcia bo widać jakie piękne są i olbrzymie Twoje Rh no i te kolory. Cudniezawsze też coś podpatrzeDużo się wszyscy od Ciebie uczymy za co bardzo Ci dziękuje Pozdrawiam

Mam nadzieje ze teraz już sa ogrody gdzie rosna piękne rh (nie tylko dzięki moim radom) bo dotąd widok rh w ogrodzie kojarzył sie z zasuszonym chorym krzakiem i tłumaczeniem włascicieli jaka trudna jest ich uprawa.
Anita1978 21:26, 26 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

Oj ty imprezowiczko!