Bożenka po prostu jest skromna kobitka ale my i tak wszyscy wiemy, ze to najpiękniejszy ogrod na O.
Chwilkę mnie nie było i znowu są nowe zdjęcia Bosko jest. Dziękuję za podpowiedzi
Bogdziu, ja z pytaniem do ciebie. Dostałaś od kogoś widziałam taki różowy jaśmin pnący. Widziałam go ostatnio w ogrodniczym i miałam chęć ale chwilowo odpuściłam. Teraz bym chciała po niego wrócić ale (nie przyjrzałam się w sklepie) czy on się owija całym sobą jak glicynia czy raczej łapie wąsami ? Bo zastanawiam się czy po czymś grubszym to by poszedł czy raczej potrzebuje drobnych oczek, patyczków itd. Jakbyś mogła się przyjrzeć... A może już go posadziłaś?
Bożenko, chciałam coś napisać, tylko co ? Mowe mi odebrało. Ty mieszkasz w bajkowej krainie
O, super, że się taka ładna lista pojawiła Pozwalam sobie przekopiować, gdyby tak można było jeszcze dopisać, które sobie poradzą w słońcu, a które muszą mieć cień, byłoby idealnie Bożenko, cudnie u Ciebie. Raj, po prostu raj
Renia ja się nie podejmuje ale Ciebie zapraszam by to sprawdzic
a zakwitlo juz wszystko ?
to zgłaszam się do pomocy przy obrywaniu przekwitniętych kwiatostanów, wezmę młodą to wycieczkę do lasu sobie od razu zrobimy. Co ty na to?
Bożenko uwielbiam tu zaglądać !!!