Oj widzę że narobiłyśmy apetytu tym kolorowym stołem, pyszne było wszystko i te dania i słodkości ale najpyszniejsze było to że się spotkałyśmy, pogadałyśmy, pośmiałyśmy..... Ogrodowisko gromadzi same najfajniejsze osoby....i to dlatego atmosfera każdego naszego spotkania jest niepowtarzalna. Może nie powinnam chwalić się bo spotkanie było u mnie, ale było super miło. Jedzenia oczywiście zostało mnóstwo, będę dojadać przez tydzień... Dziękuję za prezenty, nie wiem gdzie ja to wszystko teraz posadzę, Mariolka zaoferowała mi połowę swojej działki do obsadzania jak bym u siebie dla tych roślin miejsca nie znalazła Dzięki za wszystko !
Bogdziu, jak mnie życie niczym nie zaskoczy, to bardzo chętnie Będę zaszczycona móc Was poznać i zobaczyć Twój piękny ogród na żywo
Dodam do ogrodowej kuchni aby nie zasmiecac Twojego watku https://www.ogrodowisko.pl/watek/6598-salatka-z-pora-z-szynka-konserwowa
Dopisałam wariant z ananasem
Bogdzia, w tym roku targi w Opatowku 25-26 kwietnia. Jedziemy?
Jak już przepis znajdzie się na ogrodowej kuchni to proszę dać znać, Ogrodowiskowe przepisy zawsze są wyśmienite Przepis już znalazłam, na Święta mieć będę nową sałatkę
Ogród jak ogród ale dziewczyny ważne, same fajne, sympatyczne i dobre kucharkiNo to Cię zachęciłam
Chyba jedziemy, Krysia tez juz pytała więc pewnie tak.Robert sprawdzam w kalendarzu a to poniedziałek i wtorek, taką datę wyznaczyli????
Ja na diecie, a tu ciągle jedzenie Zachęciłaś mnie bardzo, mam nadzieję, że do zobaczenia w maju
Kiepsko bo 1.poniedzialek-wtorek,2.jak wyjdzie to planuje z Keukenhoff powrot 25.