Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

an_tre 22:09, 17 kwi 2016

Czytam, że deszczyk cię omija, może sprzyjające wietrzyki jednak przygonią chmurki nad twoje rododendrony i popada, tego ci z całego serc życzę
u nas popadało w nocy i przed południem, cała przyroda ożyła
pozdrowionka
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 22:11, 17 kwi 2016

Richie napisał(a)
Bogdziu współczuję dolegliwości kręgosłupa sam wiem coś o tym bo zostało mi to z uprawiania sportu ale praca w ogrodzie to leczy
Ty musisz podlewać a u mnie prawie codziennie mocno pada. Dzisiaj wieczorem była potężna burza, nawet mecz żużlowy na który się wybierałem odwołano.
Pozdrawiam

Kurcze zebyscie Wy wiedzieli jak mnie denerwują te informacje o deszczu który wszędzie pada tylko nie u mnie . Wczoraj padał w Pabianicach dzis Renia pisze ze w Łodzi a u mnie piękna pogoda , zbyt piękna bo mi ziemię dodatkowo wysusza.
Bogdzia 22:12, 17 kwi 2016

an_tre napisał(a)
Czytam, że deszczyk cię omija, może sprzyjające wietrzyki jednak przygonią chmurki nad twoje rododendrony i popada, tego ci z całego serc życzę
u nas popadało w nocy i przed południem, cała przyroda ożyła
pozdrowionka

Aniu nadzieja mnie juz opuszcza , zapowiadają i nie pada a w okolicy owszem , ręce opadaja.
Luteczka 22:28, 17 kwi 2016

Bogdziu zaglądam i łączę się w bólu z powodu braku deszczyku.
U mnie to samo : w łodzi leje, w Konstantynowie leje a u nas jakby ktoś odciął dostawy wody z nieba, sucho, no czasem pokropi
Pozdrawiam
Bogdzia 22:36, 17 kwi 2016

Luteczka napisał(a)
Bogdziu zaglądam i łączę się w bólu z powodu braku deszczyku.
U mnie to samo : w łodzi leje, w Konstantynowie leje a u nas jakby ktoś odciął dostawy wody z nieba, sucho, no czasem pokropi
Pozdrawiam

U mnie tak ostatnio kropiło ze krople mogłam na kostce policzyc , taki deszcz dla roslin nic nie znaczy.Nerwy mam na ta pogodę.
Luki 22:41, 17 kwi 2016

Bogdziu ja dopiero dzisiaj zdałem sobie sprawę, że w tym roku jednak wszystko szybciej kwitnie, szafirki o 10 dni wcześniej tulipany jeszcze szybciej, a ja się zastanawiałem dlaczego nie mogę się z wszystkim wyrobić na czas.
Smutek ogarnia człowieka jak czytam o deszczu a raczej jego braku
Bogdzia 23:07, 17 kwi 2016

Luki napisał(a)
Bogdziu ja dopiero dzisiaj zdałem sobie sprawę, że w tym roku jednak wszystko szybciej kwitnie, szafirki o 10 dni wcześniej tulipany jeszcze szybciej, a ja się zastanawiałem dlaczego nie mogę się z wszystkim wyrobić na czas.
Smutek ogarnia człowieka jak czytam o deszczu a raczej jego braku

Mnie na to zwróciła uwage któras z dziewczyn i rzeczywiscie ok 10 a nawet wiecej dni jest wczesniej wszystko a ja zaczynam myślec o zmianie terminu spotkania jesli nadal tak bedzie to zrobię tydzień wczesniej.
ren133 23:23, 17 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)

Kurcze zebyscie Wy wiedzieli jak mnie denerwują te informacje o deszczu który wszędzie pada tylko nie u mnie . Wczoraj padał w Pabianicach dzis Renia pisze ze w Łodzi a u mnie piękna pogoda , zbyt piękna bo mi ziemię dodatkowo wysusza.

To ja Cie pociesze, że u mnie nie padało dzisiaj a wczoraj tylko "popaprało" trochę pod wieczór
Buziaki
Rench 23:33, 17 kwi 2016

Filmik super
Chętnie bym Ci podesłała ten mój deszcz,już mam serdecznie dosyć.
A jutro ma znowu lać.
Krys 10:50, 18 kwi 2016

Bożenko u Ciebie informuje,bo wiecej osób zaglada niestety nie moge z Wami w sobote pojechac do Opatówka,bardzo mi przykro