Kto by zmierzył , jak? No szerokosc to jeszcze ale wysokosc nie da sie , naet kwiatów tam nie obrywamy bo nie da sie siegnąc ani wejsc do środka.Przyjedziesz to spróbujesz zmierzyc.
koperkowe fajne takie napuchane wiosną .Co do wiosny to nieszczególna zimno było , potem wszystko pomarzło. Bardzo czekałam na nowe magnolie a one zmarzły jak zaczynaly kwitnac.
Nie jestes winna ze u mnie deszczu nie ma , niektórzy mi nawet zazdroszcza (nie ogrodowiskowi) że zawsze mam ładna pogodę ale dotąd nie było az tak źle , oststni rok bardzo jednak zniszczył mi ogród.
Oj Magda ja i fantastycznie? W reklamach powinny wystepowac młode i piękne dziewczyny , ja to nieporozumienie ale im rh były potrzebne wiec w pakiecie i ja sie wkleiłamCiekawe do jakich wniosków dojdziecie . Ja tez ja podejrzewam że to nie Susan a Betty.
Tak własnie robiłam i nawet wybrałam inny niz kupilam bo idziesz do sklepu a tam takiego nie mają a maja inny i tez niezły . W internecie takich rzeczy nie umiem kupowac bo musze obejrzec , dotknąc spróbowac a ile aparatów mozna odsyłac????