Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 10:12, 08 maj 2016

eee_taam napisał(a)
tym największym to ja tez zaszokowana jestem ...u mnie zająłby tem mój cały pusty trawnik

Bogdziu ile lat ma? i czy mierzyłaś szerokość i wysokość?

Kto by zmierzył , jak? No szerokosc to jeszcze ale wysokosc nie da sie , naet kwiatów tam nie obrywamy bo nie da sie siegnąc ani wejsc do środka.Przyjedziesz to spróbujesz zmierzyc.
Bogdzia 10:17, 08 maj 2016

bacowa napisał(a)

Bodziu, znasz odmianę tej jabłonki ?

Musiałam poszukac, to Rudolph.
Bogdzia 10:20, 08 maj 2016

anabuko1 napisał(a)
ŁAdna Ta twoja wiosna majowa
I cudna już ta pani koperkowa

koperkowe fajne takie napuchane wiosną .Co do wiosny to nieszczególna zimno było , potem wszystko pomarzło. Bardzo czekałam na nowe magnolie a one zmarzły jak zaczynaly kwitnac.
Bogdzia 10:21, 08 maj 2016

AgataP napisał(a)
zaglądam, zdjęcia podziwiam... z sił opadam, bo jeszcze tony klińca przed nami. buziaki, czy pontyjskie mają zamiar kwitnąć niedługo?

Nie zazdroszcze tej roboty ale jak zrobisz bedzie fajnie.
Bogdzia 10:22, 08 maj 2016

ewsyg napisał(a)
Bożenko, nadrobiłam troszkę zaległości i poczytałam o deszczyku. Kurcze, zaczynam czuć się winna bo u nas pada regularnie, to chyba dlatego u Was jest go tak mało. Oglądam zdjęcia robione nowym aparatem i przyznam, że bardzo ładne. U nas był przymrozek i serduszka padły, tym bardziej mi miło oglądać je na Twoich zdjęciach. Niestety nie dość, że moje rodki młode i w większości zabiedzone to jeszcze im pomarzły pąki kwiatowe. Magnolii też nie obejrzałam. No cóż, jak mawia moja koleżanka, "muszą być zyski i straty"
Też miałam to szczęście i widziałam dzięcioła czarnego na żywo, śliczny jest. Czytam o tegorocznych stratach. U mnie niestety też są ale chyba wszyscy tak mamy. O dziwo te małe zabiedzone, przesadzone rodki przeżyły. To jakiś cud. Na koniec muszę zachwycić się po raz kolejny Twoimi rododendronami, są takie duże, już nie mogę doczekać się kiedy zobaczę je na żywo . Miło było zobaczyć Cię w programie " Maja w ogrodzie" Pozdrawiam Bożenko

Nie jestes winna ze u mnie deszczu nie ma , niektórzy mi nawet zazdroszcza (nie ogrodowiskowi) że zawsze mam ładna pogodę ale dotąd nie było az tak źle , oststni rok bardzo jednak zniszczył mi ogród.
Bogdzia 10:25, 08 maj 2016

Nikita napisał(a)
Widziałam, widziałam...szkoda, że tak krótko...mam wielki niedosyt.
A ty Bogdziu jak zwykle prezentowałaś się fantastycznie...stresik zupełnie nie potrzebny. Jeszcze kilka takich wystąpień i będziesz jak celebrytka na zupełnym luzie występowała przed kamerami.
Buziaki i miłej niedzieli. Zapowiada się dzisiaj ogródkowo.

P.S. Bogdziu, u mnie w wątku dyskusja czy Susan od ciebie jest naprawdę Susan... Szukamy odpowiedzi.

Oj Magda ja i fantastycznie? W reklamach powinny wystepowac młode i piękne dziewczyny , ja to nieporozumienie ale im rh były potrzebne wiec w pakiecie i ja sie wkleiłamCiekawe do jakich wniosków dojdziecie . Ja tez ja podejrzewam że to nie Susan a Betty.
Bogdzia 10:28, 08 maj 2016

lojalna_ napisał(a)
Bodziu z rana milo sie sluchalo jak opowiadalas o zasilaniu ogrodu w Mai )))

Piekne zdjecia ach ....wybor aparattu mozna uproscic tam gdzie Ci sie fotki bardzo podobaja jesli chodzi o kolor mozna zapytc te osoby Jakie maja aparaty zawsze to jakies kryterium

Wreszcie kupilam dwa pierwsze wyczekane rh. CW juz kwitna ))). Milej niedzieli

Tak własnie robiłam i nawet wybrałam inny niz kupilam bo idziesz do sklepu a tam takiego nie mają a maja inny i tez niezły . W internecie takich rzeczy nie umiem kupowac bo musze obejrzec , dotknąc spróbowac a ile aparatów mozna odsyłac????
Bogdzia 10:28, 08 maj 2016

Margarete napisał(a)
Było ok, buziaki

Czyli da sie wytrzymac no to nie jest źle?
Bogdzia 10:30, 08 maj 2016

Luki napisał(a)
Najbardziej w akademii podobał mi się moment jak nawozisz swojego małego Rodusia wyszło bardzo przyjemnie i bogato merytorycznie

Faktycznie malutki Mnie tez to sie najbardziej podobało.
Bogdzia 10:32, 08 maj 2016

No to teraz do roboty bo po południu ma padac.????????????? Miłego dnia.