Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

MirellaB 08:27, 08 maj 2016

Bogdziu czy dobrze rozpoznałam Ciebie i Twój ogród w dzisiejszej "Mai w ogrodzie "?

Edit: Już wiem, że tak Super
Ale wielkie te Twoje rh. A ja dzisiaj może pojadę do Kórnik zobaczyć czy już kwitną
Kasya 08:28, 08 maj 2016

Widziałam dzisiaj
Miłej niedzieli
anna_t 08:30, 08 maj 2016

super wyszło
alez Ty masz te rododendrony, ten jeden taaaki ogromny, chryste..
07_Rene 08:38, 08 maj 2016

Piękne zdjęcia, pięknych roślin Nowy aparat jak żyleta. Nie widać, że masz mały rozmiar zdj ustawiony. I jeszcze na ptaki się załapałam. U mnie sporo ptaków, ale wiedzy mi brakuje - uczę się od Ciebie cały czas Oprócz sójek, pliszek, czajek i konwalików widuje sporo takich małych kolorowych ptaszków, ale ich jeszcze nie rozpoznałam
Urszulla 08:39, 08 maj 2016

fajnie było zobaczyć w realu jak dbasz o rodkiciekawy poza tym ten sprzęcik cell.....t.
Byłam zdziwiona jak szybko puścili odcinek, po tej trawie poznałam
piszę w skrócie, miłej niedzieli i wiosny pięknej
08:46, 08 maj 2016
tym największym to ja tez zaszokowana jestem ...u mnie zająłby tem mój cały pusty trawnik

Bogdziu ile lat ma? i czy mierzyłaś szerokość i wysokość?
bacowa 08:48, 08 maj 2016

Bogdzia napisał(a)

a)

Bodziu, znasz odmianę tej jabłonki ?
anabuko1 08:49, 08 maj 2016

ŁAdna Ta twoja wiosna majowa
I cudna już ta pani koperkowa
AgataP 09:05, 08 maj 2016

zaglądam, zdjęcia podziwiam... z sił opadam, bo jeszcze tony klińca przed nami. buziaki, czy pontyjskie mają zamiar kwitnąć niedługo?
ewsyg 09:18, 08 maj 2016

Bożenko, nadrobiłam troszkę zaległości i poczytałam o deszczyku. Kurcze, zaczynam czuć się winna bo u nas pada regularnie, to chyba dlatego u Was jest go tak mało. Oglądam zdjęcia robione nowym aparatem i przyznam, że bardzo ładne. U nas był przymrozek i serduszka padły, tym bardziej mi miło oglądać je na Twoich zdjęciach. Niestety nie dość, że moje rodki młode i w większości zabiedzone to jeszcze im pomarzły pąki kwiatowe. Magnolii też nie obejrzałam. No cóż, jak mawia moja koleżanka, "muszą być zyski i straty"
Też miałam to szczęście i widziałam dzięcioła czarnego na żywo, śliczny jest. Czytam o tegorocznych stratach. U mnie niestety też są ale chyba wszyscy tak mamy. O dziwo te małe zabiedzone, przesadzone rodki przeżyły. To jakiś cud. Na koniec muszę zachwycić się po raz kolejny Twoimi rododendronami, są takie duże, już nie mogę doczekać się kiedy zobaczę je na żywo . Miło było zobaczyć Cię w programie " Maja w ogrodzie" Pozdrawiam Bożenko