Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 09:39, 08 maj 2016

Dzięki za dobre słowo wszystkim którzy dzis oglądali Akademię ogrodnikaStres przy takiej okazji zawsze jest , niestety.Buziaki.
Bogdzia 09:40, 08 maj 2016

pawel_snopek napisał(a)

Zastanawiałem się jeszcze nad jedną literką ale i tak jestem zadowolony z wyniku To był szczęśliwy traf

W takim razie masz dobre oko.
Bogdzia 09:41, 08 maj 2016

Madzenka napisał(a)
Miałam prosić o zdjęcia a dostałam razy 2

Zgadłam pewnie ze chcesz zdjec
Nikita 09:46, 08 maj 2016

Widziałam, widziałam...szkoda, że tak krótko...mam wielki niedosyt.
A ty Bogdziu jak zwykle prezentowałaś się fantastycznie...stresik zupełnie nie potrzebny. Jeszcze kilka takich wystąpień i będziesz jak celebrytka na zupełnym luzie występowała przed kamerami.
Buziaki i miłej niedzieli. Zapowiada się dzisiaj ogródkowo.

P.S. Bogdziu, u mnie w wątku dyskusja czy Susan od ciebie jest naprawdę Susan... Szukamy odpowiedzi.
lojalna_ 09:51, 08 maj 2016

Bodziu z rana milo sie sluchalo jak opowiadalas o zasilaniu ogrodu w Mai )))

Piekne zdjecia ach ....wybor aparattu mozna uproscic tam gdzie Ci sie fotki bardzo podobaja jesli chodzi o kolor mozna zapytc te osoby Jakie maja aparaty zawsze to jakies kryterium

Wreszcie kupilam dwa pierwsze wyczekane rh. CW juz kwitna ))). Milej niedzieli
Margarete 09:51, 08 maj 2016

Było ok, buziaki
Bogdzia 09:51, 08 maj 2016

barbara_krajewska napisał(a)

Przepiękne zdjęcie, Bogdziu. Aż jestem ciekawa, jakim to aparatem robione? Od dawna noszę się z zamiarem kupna i wybrać nie mogę. Podziel się, proszę, swoimi uwagami.

Basiu mówią że zdjecia robi fotograf a nie aparat ale w przypadku tego aparatu mozna powiedziec ze aparat. W starym nastawiałm niektóre paramertry w zależnosci od warunków a w tym można robic na Auto i wszystko ładnie wychodzi. Ja wprawdzie troche w nim grzebię z przyzwyczajenia ale jak idę robic ptaki to czas jest wazny i wtedy wczesniej trzeba ustawic, na początku robiłam tylko na auto i ładnie zdjecia wychiodza. To jest Sony A 6000Y z dwoma wymiennymi obiektywami ale moja wnuczka ma inne Sony i Anipla u mnie Sony robiła i zawsze zdjecia są ładne.Sony ma równiez Luki i tez wszyscy chwalą jego zdjecia.Moim zdaniem jest to aparat bardziej dla amatorów bo potrafi we wszystkim ich zastapic.Z tego co pamiętam Twój aparat robi bardzo ładne zdjecia wiec nie zmieniaj. Mój też był niezły ale juz stary z małą kartą i brakowało mi rozmachu, wiele nie zyskałam bo chciałam większe mozliwosci ale zdjecia ładne a ja coraz starsza i gorzej widzę wiec moze byc.
Bogdzia 09:53, 08 maj 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Nigdy się nie nauczę tak fotografować Bez względu na aparat trzeba jeszcze talent posiadać Buziaki

Tym aparatem nie trzeba nic umiec , naprawde.
Bogdzia 09:54, 08 maj 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kurcze jakie Wy detale na fotkach widzicie, o matko już wiem czemu moje fotki kiepskie......kiepski sprzęt i drżąca ręka
Bożenko mnie się podobają wszystkie

Sprzęt jest wazny ,a przy najlepszym sprzęcie i przy najgorszym wazny jest fotograf.
Bogdzia 09:56, 08 maj 2016

agniecha973 napisał(a)
Żeby nie było, że przyszłam krytykować. Mi też się twoje zdjęcia podobają, Bogdziu i filmiki też Ale oczywiście ja zamiast zacząć od tego, od razu z grubej rury w sedno. Ale ja tak mam, ze odzywa się jak już coś konkretnego mam na myśli. Chciałam pomóc w wyborze.

Aga daj spokój , kto by pomyślał ze przyszłas krytykowac. Sama wiem jakie tam są wady ale to nie studio fotograficzne i aparatu nie ustawia sie do kazdej sceny fotografowanej. Nawet mi przez mysl nie przeszło że miałabys złe intencje.Wiem jaki z Ciebie dociekliwy czlowiek wiec sie nie zdziwiłam.