Bogdzia wiesz jak mnie serce boli ze śmignęliśmy teraz przez łódź -wszystkiego nie da sie złapać. Cudne spotkanie w bajkowym ogrodzie. Podziwiam was i szacun że się Wam chce. Twoi goście jak motyle w ogrodzie dziewczyny w sukniach cudne i lukadz koszula super. Będę oglądać na kompie. Odpoczywaj pozdrawiam
Bogdzia... te nasze połowice są bardzo podobne.. wyglądają jak bliźniaki..
Bożenko super spotkanie miałaś goście dopisali cudna pogoda...to bardzo ważne na takich imprezach plenerowych Przynajmniej na fotkach mogę podziwiać Twój cudowny ogród. Miałam ochotę i plany na podróż ale czasem przychodzą niespodzianki i zmiana planów. Dlatego siedziałam cicho... Oglądając fotorelację czuję niedosyt... Spokojnej nocki
Ogród bajecznie kolorowy a w nim cudowni ludzie. Niesamowicie sie takie zdjęcia ogląda Bogdziu co to za fioletowe cudo na tym zdjęciu w lewym górnym rogu?
Brakuje słów na opisanie piękna ogrodu, atmosfery spotkania i gościnności Bogdzi i Władka... WIELKIE DZIĘKI.
Ja też zaglądam razem z Ewcią i podziwiamyOna na żywo widziała w środę.Fajnie Was zobaczyćBogdziu szacunek za kolejne spotkanie
No właśnie , Bogdziu rododendronowe włosy wrócą?
Przez ciekawość wróciłam do zdjęć z pierwszego spotkania w 2012 roku. Rododendron Francesca .. i ja ... I wczoraj
Muszę zacytować, bo Z łezką w oku oglądam od wczoraj wszystkie zdjęcia drugi raz