Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Gocha 16:02, 29 maj 2016

Gocha 16:08, 29 maj 2016

Zgadnijcie kto najczęściej siedział na huśtawce ?
Gocha 16:12, 29 maj 2016

Ola54 16:24, 29 maj 2016

Z przyjemnością czytam i oglądam fotorelację.
Ogród na zdjęciach gości pokazuje wszystko inaczej.To tak jak by się tam było.Patrzyli naszymi oczami
Piękny pokazowy ogród
Kasya 16:27, 29 maj 2016

Bogdzia napisał(a)

Mężów od czasu do czasu powinno sie brac na spotkania , chętniej wtedy pracują wiem to równiez po swoim.

Mój od rana pielił trawnik to chyba coś w tym jest : D
Edyta10 16:47, 29 maj 2016

Fantastyczna relacja, piękny ogród, żałuję że nie mogłam być tyle cudowności kwitnących i wspaniali ludzie... pozdrawiam i idę oglądać jeszcze raz
Dorota123 16:50, 29 maj 2016

chelll napisał(a)

Informuję, że jak najbardziej mój :0 I się od wczoraj naprawił, pracuje w ogrodzie bez narzekania Wszystko po wizycie w Waszym ogrodzie. Dziękuję !

Mojego zabrałam na spotkanie do Vivy w ubiegłym roku i też został odmieniony, zaczął dostrzegać otoczenie wokół domu, a szczególnie zajął się trawnikiem.
Kindzia 18:28, 29 maj 2016

Piąty raz??? Kłaniam Ci się Bogdziu do samej ziemi...jesteś najbardziej niesamowita z niesamowitych...

Bardzo miło ogląda się te zdjęcia z Twojego bajkowego królestwa. Chyba się już starzeję, forumowo przynajmniej, bo części osób zupełnie nie znam Dobrze, że zdjęcia są i podpisane na dodatek

I jeszcze pytanie na doczepkę. Moja młoda Haaga nie rozwija kwiatów, bez rozwinięcia przekwita. Nie wiem jak to napisać...bo nie zasychają jej od razu pąki, tylko je trzyma i usychają w normalnym tempie. Nie rośnie samotnie, reszta bez problemów, a ona taka biedna...
Tak wygląda, liście właściwie zdrowe. Trochę je przypaliło, ale potrzebuje trochę czasu żeby na południu rosnąć zdrowo, obok zaraz Purple Splendour zdrowy.

Gocha 18:37, 29 maj 2016

Bogdziu czy mogłabyś wstawić u mnie to grupowe zdjęcie z opisem ? Wprawdzie zdjęcie swoje posiadamy ale nie wiem czy osoby na nim będą w tej samej kolejności co na tym przez Ciebie podpisanym a oczywiście o ten opis osób mi chodzi.
ryska 20:13, 29 maj 2016

jankosia napisał(a)
Ja zdjęć nie robiłam choć bez aparatu się nie ruszam- czasem po prostu tak jest że nie robię.

Szkoda, bo nie ukrywam, że liczyłam i w tym roku na porcję zdjęć w najlepszym wydaniu w Twoim wykonaniu
Ale nie ma tego złego i wróciłam do zdjęć z ubiegłorocznego spotkania, które są na Twoim blogu.
Rośliny przez ten rok bardzo urosły. Niesamowite jak bardzo.
Narobiłam trochę zdjęć a widziałam, że Ania wstawiała fajną szyszunię. Mnie też udało się taką fajną spotkać a raczej ściągnąć obiektywem
To zamiast dzięcioła, kręcił się blisko oczka ale zanim go wyostrzyłam to odfruwał.
Bogdziu jak Ty to robisz, że ptaszki Ci się w obiektyw pchają?