Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 12:14, 07 sty 2017

Gabriela napisał(a)
Bogdziu, zdrowia dużo życzę. Zdjęcia leśne fantastyczne, do książki "Sekretne życie drzew: by się nadawały, z tego co widzę ostatnio to hit na ogrodowisku i bardzo dobrze, bo rzecz jest fascynująca.
TML w maju w Wojsławicach, zaklepuj termin. Termin jeszcze niekonkretny co prawda, ale w pierwszej połowie maja lilaki zawsze jakoś tam kwitną.

Gabrysiu oczywiscie ze na maj sie piszę . Mam nadzieję ze od lutego bede wzrokowo sprawna bo teraz dosc kiepsko bez okularów. Zajrzałam na chwile do Ciebie ale nic nie pisałam bo jak do was zajrze to juz u siebie nic nie piszę bo oczy mnie bolą. Czekam więc na koniec miesiaca a najbardziej oczywiscie na wiosne. Dzieki za pamięc o mnie.
Bogdzia 12:15, 07 sty 2017

Katkak napisał(a)
Bogdziu Twoja leśna zebra jest przepiękna . Chciałam Ci podziękować, bo obudziłaś we mnie fascynację ptakami . Mam już atlas ptaków polskich, który pilnie studiuję, oglądam filmiki Ptasiej strefy i jeszcze chodzi za mną Przewodnik Collinsa Ptaki . Uściski Bożenko kochana .

Kasiu widziałam Twój prezent i mnóstwo zdjec ptasich. Karma w filizankach mnie zachwyciła. Ciesze sie ze tak fotografujesz ptaki i sprawia Ci to radosc. Buziaki.
Bogdzia 12:18, 07 sty 2017

Margerytka40 napisał(a)
Bożenko,bo klapsa ode mnie dostaniesz. Zamiast chronić oczy ta fotografuje i siedzi przed monitorem . Samo dobre .

Mało siedzę choc czasem próbuję ale ciezko mi dłuzej posiedziec. Tv tez nie oglądam , prawie.:U Ciebie czytalam że miałas dzis -22 stopnie a u mnie 0 7 rano było -24, blisko ale u mnie zimniej i to na wysokosci 1,5 m nad ziemią , przy ziemii było pewnie wiecej , na szczęscie jest snieg wiec rośliny nie powinny ucierpiec.
Bogdzia 12:19, 07 sty 2017

ren133 napisał(a)
Pozdrawiam noworoczniedbaj o siebie)))

Dbam , muszę bo chcę jeszcze z Wami sie spotykac wiec dbam jak potrafię. Buziaki.
Bogdzia 12:20, 07 sty 2017

mira napisał(a)
Bogdzia te fotki lasu obłędne coś niesamowitego.
Nie siedź przy kompie jak Ci nie wolno!!!!! Pozadrawiam M.

Wszystkiego najlepszego na 2017 zdrowia!

pozdrawiam

Fajnie ze sie ftki podobaja. Buziaki i tez wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Bogdzia 12:21, 07 sty 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Wygląda jak fototapeta 3D Zdrówka i słuchaj się dochtorów i Ema

Dochtorów z zasady sie nie słucham ,mam same złe doswiadczenia z nimi. jeden raz tylko mi pomogli .
Bogdzia 12:22, 07 sty 2017

viva napisał(a)
Bogdziu zdjęcia urocze. Dla mnie drzewa w stanie bezlistnym są bardzo urodziwe.
Bądź grzeczna i nie zasiadaj do komputera.
Buziaczki

Do Ciebie na chwilę tez zajrzałam i zdjecia obejrzałam , trudno sobie odmówic takiej przyjemnosci.
Bogdzia 12:22, 07 sty 2017

alinak napisał(a)
Bożenko wpadam z życzeniami na nowy rok, szybkiego powrotu do zdrowia życzę a M. słuchaj bo ci komputer schowa i tyle będziesz miała.
Serdeczne uściski zostawiam.

Alinko buziaki.
Bogdzia 12:26, 07 sty 2017

Nikita napisał(a)
Bogdzia, niesamowite zdjęcia "zebry". Ale u ciebie to wszystko jest niesamowite...nawet smutne, zimowe drzewa wyglądają wspaniale.

Wiem od dziewczyn, że już jest lepiej. Wszystkiego co najlepsze dla ciebie i eMa, słodkie buziaki i gorące pozdrowienia.

Doczekac się juz nie moge spotkań z Wami , w lutym trzeba bedzie cos zorganizowac. A kiedy Gardenia?????Pojedziemy???
Bogdzia 12:27, 07 sty 2017

Ewa777 napisał(a)
Jak zawsze piękne są u Ciebie zdjęcia - nawet zimowego lasu
Zdrówka, Bogdziu, życzę Ci z całego serca. Masz piękny ogród, więc masz gdzie wypocząć i cieszyć się bliskością przyrody. Zdjęcia z Twojego ogrodu będą na naszym rodzinnym kalendarzu na nowy rok Styczeń szybko minie i będziemy się cieszyć Twoją obecnością i dobrymi radami Buziaki

Ewa to miłe ze zdjęcia trafia do rodzinnego kalendarza. Buziaki.